Planes Blu-ray și DVD, Empire State DVD și RED 2 Blu-ray și DVD.

DVD Planes

Avioane

Titlul original: Planes

Regie: Klay Hall

Distribuție: Carlos Alazraqui, Dane Cook, Stacy Keach, Brad Garrett, Teri Hatcher

Gen: Animație

An de producție: 2013

Preț recomandat pe BLU-RAY: 79.90 lei

Preț recomandat pe DVD: 51.90 lei

De deasupra lumii „Maşinilor” vin „Avioanele Disney”, un film de animaţie în care avionul Stropi (vocea lui Dane Cook) aspiră să participe într-o cursă de zbor la mari înălţimi. Dar Stropi nu este chiar făcut pentru curse — şi se întâmplă şi să îi fie frică de înălţimi. Aşa că apelează la un aviator cu experienţă din marina militară, care îl ajută pe Dusty să se califice să îl înfrunte pe campionul actual în acest circuit al cursei. Curajul lui Stropi este supus unui test extrem, căci aspiră să atingă înălţimi pe care nu le-a crezut posibile, dând unei lumi fascinate inspiraţia de a se avânta spre înălţimi.

RED 2 RED 2_BD

Greu de pensionat 2

Titlul original: RED 2

Regie: Dean Parisot

Distribuție: Bruce Willis, Helen Mirren, John Malkovich, Mary-Louise Parker

Gen: Comedie

An de producție: 2013

Preț recomandat pe BLU-RAY: 79.90 lei

Preț recomandat pe DVD: 51.90 lei

Frank Moses (Bruce Willis) este salvat din ghearele unui asasin plătit de fostul său coleg Marvin (John Malkovich), care şi-a înscenat propria moarte pentru a nu fi pus în pericol. Cei doi bărbaţi, alături de prietena lui Frank, Sarah (Mary Louise Parker), pornesc într-o călătorie prin lume, cu scopul de a descoperi secretul din spatele proiectului Nightshade, dar şi motivul pentru care acesta este dorit de toate guvernele de pe planetă.

Pentru Sarah aceasta este ocazia perfectă pentru a intra definitiv în gaşca foştilor agenţi CIA, în timp ce pentru Frank devine tot mai greu să-i rămână fidel, atunci când o fostă iubită (Catherine Zeta-Jones), asasin plătit de ruşi, îşi face apariţia şi îi face insistent avansuri.

DVD Empire State

Empire State: Lovitura Secolului

Titlul original: Empire State

Regie: Dito Montiel

Distribuție: Liam Hemsworth, Michael Angarano, Dwayne Johnson, Emma Roberts

Gen: Acțiune

An de producție: 2013

Preț recomandat pe DVD: 51.90 lei

Pentru că nu reuşeşte să intre la Academia de Poliţie, Chris Potamitis (Liam Hemsworth) se mulţumeşte cu o slujbă de gardian la Empire State, o companie de automobile blindate care transportă valori. Chris face greşeala de a-i povesti celui mai bun prieten al său care sunt hibele de securitate ale firmei şi se trezeşte prins fără voie în cea mai mare spargere din istoria americană.

Pe măsură ce miza creşte, cei doi trebuie să scape de experimentatul detectiv James Ransone (Dwayne Johnson), dar şi de mafia locală, furioasă că, pe teritoriul său, s-a dat o spargere fără permisiunea capilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.