Grudge Match – Din 17 ianuarie în cinematografe

0
913
Ascultă acest articol


Din 17 ianuarie, MediaPro Distribution lansează pe marile ecrane „Grudge Match: Faceţi pariurile“, o comedie surprinzătoare în care concurenţa crâncenă dintre Sylvester Stallone şi Robert De Niro stârneşte situaţii dintre cele mai amuzante.

grudge_match_ver2_xlg

Stallone şi De Niro sunt doi pugilişti veterani a căror rivalitate a devenit celebră dincolo de graniţa sportului. În anii de glorie, niciunul dintre ei nu a reuşit să-şi dovedească supremaţia în faţa celuilalt. În anul 1983, chiar înainte de meciul dicisiv, Sharp (Stalone) şi-a anunţat retragerea fără a da o explicaţie. Acum, la 30 de ani de la nefericitul eveniment care le-a distrus cariera, un promotor de box le face o ofertă de nerefuzat: să ducă lupta la final odată pentru totdeauna.

Însă lupta lor începe înainte de a intra în ring, chiar din prima clipă în care se reîntâlnesc. Situaţiile hilare şi replicile amuzante dintre cei doi transformă viitorul meci într-un eveniment extrem de mediatizat.

Important rămâne totuşi ca ei să supravieţuiască antrenamentului dur şi să ajungă în ring.

Un film distribuit de MediaPro Distribution, „Grudge Match: Faceţi pariurile“ are premiera pe 17 ianuarie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea și Cityplex Brașov și alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.