Uma Thurman este unul din personajele secundare în cel mai recent film al lui Lars von Trier, Nymphomaniac, din a cărui distribuție fac parte actorii: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Stacy Martin, Shia LaBeouf, Christian Slater, Jamie Bell, Willem Dafoe, Mia Goth, Sophie Kennedy Clark, Connie Nielsen, Michaël Pas, Jean-Marc Barr, Udo Kier.

În Nymphomaniac, Uma Thurman joacă rolul Doamnei H (Mrs. H), o soţie pe care bărbatul său o înşeală cu tânăra Joe, personajul principal care își poveștește viața în Nymphomaniac (Stacy Martin – tânăra Joe, Charlotte Gainsbourg – Joe la maturitate). În clipul de promovare a Capitolului 3 din film, Mrs. H ne este prezentată dînd indirect o lecţie dură soţului adulter: le arată celor trei copii minori, de faţă cu cei doi implicaţi surprinşi împreună, dormitorul în care se consuma relaţia extraconjugală.

Cele mai cunoscute filme în care aţi putut-o revedea recent pe Uma Thurman, în afară de celebrul Kill Bill: Vol. 1 (2003) şi Vol 2. (2004) în regia lui Quentin Tarantino, sunt: The Producers (2005), Playing for Keeps (2012) şi Bel Ami (2012). În 1995, actriţa a fost nominalizată la premiile Oscar pentru “Cea mai bună actriţă într-un rol secundar” în filmul Pulp Fiction (1994) al aceluiaşi Quentin Tarantino.

Nymphomaniac Vol.I va avea premiera vineri (17 ianuarie) la Cinema Studio, de la ora 20. Celelalte cinematografe din Bucureşti în care va intra filmul începînd cu data de vineri sunt: Hollywood Multiplex, Grand Cinema Digiplex Băneasa și alte cinematografe. În ţară, Grand Cinema Digiplex Băneasatea fi văzut la Cityplex Braşov, Cityplex Constanţa și alte cinematografe.

Nymphomaniac Vol.II va intra în cinematografe în data de 7 februarie.

Nymphomaniac (2013) este o producţie Zentropa Entertainments, compania regizorului danez Lars von Trier şi va fi distribuit în România de Independenţa Film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.