Dorotheea Petre a reînceput înscrierile la școala de actorie „Fii actor”

0
1524
Ascultă acest articol


Dorotheea Petre, actriţa pentru care juriul de la Cannes a creat special un premiu de interpretare, reia cursurile şcolii de actorie „Fii actor”, de la 1 februarie. Înscrierile se pot face printr-un mesaj la adresa contact@fiiactor.ro.Acest curs este susţinut în întregime de actriţa Dorotheea Petre şi reprezintă un demers de auto-cunoaștere, introspecţie şi dezvoltare a calităţilor personale ale fiecărui cursant.
Cursul va cuprinde exerciţii de respiraţie și de vorbire, corectarea problemelor de dicţie, exerciţii de concentrare, tehnici de îmbunătăţire a limbajului non-verbal şi paraverbal, improvizaţie şi lucru pe text.

Cursul se adresează celor care au o pasiune pentru actorie, dar şi celor care vor să se descopere pe ei înşişi, care vor să-şi depăşească limitele şi să înveţe să-şi controleze emoţiile. Scopul cursului este dezvoltarea capacităţilor de coordonare şi control ale minţii, emoţiilor, trupului şi vocii, astfel încât să transmiteţi întotdeauna exact imaginea şi mesajul pe care vi le doriţi.

Cursurile vor începe la data de 1 februarie. Puteţi opta pentru modulul de o lună (8 şedinţe cu durata de 2.00 h) sau pentru modulul de 2 luni (16 şedinţe a câte 2.00 h).

Taxa de curs este de 450 de lei pentru modulul de o lună, respectiv 800 de lei pentru modulul de două luni. Locurile disponibile sunt 12 pentru fiecare modul.

Pentru detalii legate de înscriere, sunaţi la numărul de telefon 0737 646 143.

„Cred în actorie pentru că te ajută să te descoperi în fiecare zi”

Creată pentru toţi cei pasionaţi de arta teatrului şi a filmului, dar şi pentru cei care vor să se redescopere, scoala de actorie „Fii actor” se adresează tuturor celor care vor să-şi dezvolte abilităţile de comunicare.

[pull_quote_center]„Cred în actorie pentru că te ajută, înainte de toate, să te descoperi în fiecare zi, să ieşi din zona ta de confort şi să îţi depăşeşti limitele pe care ţi le impui fără să îţi dai seama. Am întâlnit de fiecare dată oameni frumoşi la cursurile mele de actorie şi cred că în fiecare om există lături nedescoperite şi neexploatate suficient”, [/pull_quote_center]

spune Dorotheea Petre.

Dorotheea Petre, premiată pe scena Festivalului de Film de la Cannes

Personalitate puternică, recunoscută pentru forţa sa de expresie, Dorotheea Petre este actriţă română pentru care Festivalul de Film de la Cannes şi-a schimbat tradiţia, creând special un premiu pentru performanţa din „Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii”, în 2005. Filmul său de debut, „Ryna”, a câştigat peste 30 de premii internaţionale, iar Dorotheea a câştigat Premiul de debut la Festivalul Internaţional de Film Transilvania şi Premiul special al juriului la Festivalul Internaţional de Film Mannheim-Heidelberg. Dorotheea Petre a fost declarată Cea mai bună actriţă a anului 2007, de către Asociaţia Criticilor de Film şi a Jurnaliştilor de Specialitate, a primit Premiul Gopo pentru Cea mai bună actriţă într-un rol principal şi Premiul UCIN pentru Cea mai bună actriţă. În 2009, a câştigat Premiul special al juriului pentru Cea mai bună actriţă la Magna Graecia Film Festival, pentru rolul Angela din peliculă „Mar Nero”. Pentru „talentul şi sensibilitatea artistică cu care interpretează” a fost investită prin decret prezidenţial cu înalta distincţie „Meritul Cultural în Grad de Cavaler”, categoria Arta Spectacolului.

Din noiembrie 2011, Dorotheea Petre şi-a înfiinţat propria școala de actorie, adresată tuturor, indiferent de pregătire şi de vârstă.

Detalii, pe http://fiiactor.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.