Câştigătoare a unui Premiu Oscar, actriţa Kate Winslet surprinde din nou, de data aceasta cu un rol negativ realizat impecabil în filmul de acţiune Divergent, distribuit de MediaPro Distribution, din 21 martie, în cinematografele din toată ţara.

divergent_ver8_xlg

Obişnuită cu personajele inspirate din cărţi, actriţa s-a declarat extrem de entuziasmată de rolul din Divergent.

[pull_quote_center]„Romanul este extrem de bun, iar filmul îi urmează îndeaproape linia, ceea ce nu se întâmplă foarte des în cazul ecranizărilor. Cel mai mult mi-a plăcut felul în care a fost abordată ideea că oamenii îşi doresc să aibă un scop, să conteze pentru cineva şi să aparţină unui grup… indiferent că este vorba despre familie, religie sau prieteni. Oricum ar fi, toţi vrem să ne găsim un rost în viaţă. Despre asta este vorba şi în film. Dacă nu faci parte dintr-o facţiune, nu exişti”.[/pull_quote_center]

Bazat pe bestseller-ul omonim, semnat de Veronica Roth, filmul Divergent aduce pe marile ecrane lupta încrâncenată a unei adolescente de a-şi descoperi adevărata identitate, în ciuda legilor foarte stricte după care lumea se ghidează.

Într-un viitor nu foarte îndepărtat, societatea este împărţită în categorii clar delimitate în funcţie de personalitatea fiecărui individ. Deşi pare o fată obişnuită, Tris Prior află că este „divergentă” şi nu va putea aparţine niciodată vreunui grup. Războiul începe atunci când Tris deconspira faptul că Jeanine (Kate Winslet) urmăreşte să controleze toate facţiunile şi să distrugă toate imperfecţiunile sistemului, eliminandu-i pe cei care au mai multe virtuţi şi nu pot fi dominaţi.

Cu o poveste motivaţională puternică, imagini spectaculoase şi acţiune la cote maxime, Divergent are premiera pe 21 martie în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, The Light Cinema, Grand Cinema&More Băneasa, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea și Cityplex Brașov și alte cinematografe.Grand Cinema&More Băneasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.