Cocktail – O nouă super producție bollywoodiană distribuită de BML Movie Entertainment își va face debutul în cinematografele din România pe 18 aprilie

cocktail

Pelicula care a făcut furori peste hotare prezintă un triunghi amoros format din: Gautam, Meera și Veronica, care sunt cei mai buni prieteni, dar care au caractere total opuse.

Filmul începe cu aventurierul Gautam (Saif Ali Khan) în avion. Acesta nu ratează nicio ocazie să se apropie de o femeie frumoasă. I se prezintă Meerei (Diana Penty), o femeie dulce și firavă, care este părăsită de soțul ei, Kunal (Randeep Hooda).

Situația se îmbunătățește pentru neajutorata Meera după ce aceasta o întâlnește pe Veronica, care îi oferă posibilitatea de a locui cu ea. Deși sunt firi total opuse, cele două femei acceptă să locuiască sub același acoperiș, la Londra. Gautam, care primește locul de muncă visat la Londra, se mută cu cele două fete.

Filmul definește frumos prietenia plină de fericire, de divertisment și de situații încurcate, împreună cu neliniștile amare prin care trec prietenii de regulă. Deși sunt total diferiți, cei trei sunt prietenii perfecți, care locuiesc sub același acoperiș. Totul până când apare dragostea. Prietenia perfectă devine confuză, iar dragostea devine complicată. Dar cu cine va rămâne Gautam în final? Să fie Veronica sau Meera? Sau vor rămâne toți trei?

Cocktail este un film contemporan care reflectă viața așa cum se desfășoară ea… nebunească, frumoasă, amuzantă, ciudată și singuratică, așa cum este viața de regulă. Este vorba despre alegeri ușoare și despre decizii grele și despre modul în care viața merge înainte, în ciuda tuturor. E un cocktail pe care sigur vreți să-l gustați!

Regia este semnată de Homi Adajania și din distribuție fac parte: Saif Ali Khan, Deepika Padukone, Diana Penty, Dimple Kapadia, Boman Irani, Randeep Hooda.

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/COCKTAIL.ROMANIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.