Filmul #SELFIE marchează debutul regizoral al Cristinei Iacob în lungmetraj și aduce pe marile ecrane o distribuție tânără, energică și extrem de talentată, avându-i în rolurile principale pe: Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan și Alexandru Călin.

selfiee

Din film nu lipsesc nici actorii consacrați. Răzvan Vasilescu, Alina Chivulescu, Răzvan Fodor, Carmen Tănase și Florin Călinescu sunt doar câteva dintre numele mari cărora le-au fost rezervate partituri centrale.

Cristina Iacob este o tânără regizoare și scenaristă, licențiată în regie de film si absolventă a unui masterat in cinematografie în cadrul London Film.

A regizat până în prezent 2 lungmetraje: “Selfie” (cu: Crina Semciuc, Olimpia Melinte), care va avea premiera în cinematografele din România pe 9 mai 2014 și “Un dar pentru tine“(cu: Raluca Aprodu, Dragoș Bucur), aflat în postproducție.

[pull_quote_center]„Filmele mele abordează în general teme care mă framantă pe mine și, de cele mai multe ori, acțiunea lor este compusă din întâmplări din experiența mea personală. Am învățat de la profesorii mei că este important să realizăm filme despre ceea ce cunoaștem cel mai bine. Proiectele mele cinematografice sunt deschise, pozitive, colorate. Publicul căruia m-am adresat până acum este cel cu vârste cuprinse intre 14 si 35 de ani, este un public  tânăr, care prefera comediile. În ceea ce priveste metodele folosite, pot spune ca imi folosesc în general intuiția.”,[/pull_quote_center]

declarat Cristina.

Cristina Iacob “În film la Nașu’ “ – mediu-metraj(2012), “Zestrea” – scurt-metraj(2011), “Mircea Veroiu” – documentar (2010), “Raport despre indiferență”- scurtmetraj(2010) sunt alte câteva titluri semnate de Cristina Iacob.

Scurtmetrajul “Zestrea” a fost selecționat la Cannes Short Film Corner, Festivalul Internațional Dakino, Festivalul Internațional de Film Cinemaiubit, Ruby Mountain Film Festival USA, unde a câștigat și premiul pentru cel mai bun film de scurtmetraj studențesc, iar “În film la Nașu’ “ a fost  selecționat la nenumărate festivaluri internaționale și a obținut premiul pentru pentru cel mai bun scurtmetraj de comedie la  Eugene International Film Festival, în SUA.

[pull_quote_center]“În prezent lucrez la proiectele mele viitoare, câteva scenarii pe care le am în dezvoltare, cu subiecte diferite, care implică, bineînțeles, genuri diferite de abordare. Mă preocupă foarte mult lansarea în cinematografe a primului meu lungmetraj, Selfie și îmi doresc să fiu prezentă la cât mai multe proiecții din întreaga țară, alături de actorii din distribuție. Îmi face placere să interacționez cu publicul și să-i simt reacția “la cald“.  Totodată aș vrea să fac mai multe pentru scenariștii români și pentru asociația pe care o reprezint”,[/pull_quote_center]

a adăugat Cristina.

Cristina Iacob este Președintele Asociației Scenariștilor Români (ASCER).

Crina Semciuc este pur şi simplu provocatoare în filmul #SELFIE

Cu ţinute dintre cele mai sumare şi înarmată cu foarte mult sex-appeal, actriţa Crina Semciuc o interpretează pe rebela Yasmine, o fată de bani gata care va cuceri marile ecrane, din 9 mai în comedia #SELFIE.

[pull_quote_center]„Crina, la vârsta ei stătea acasă, era cuminte, mergea la şcoală, nu fugea înainte de BAC. Singura nebunie de care îmi aduc aminte s-a întâmplat în liceu. O prietenă se îndrăgostise de un băiat şi ne-am strâns toţi la ea acasă, fără ca părinţii ei să ştie şi, la un moment dat, a bătut un vecin pentru că făceam gălăgie. Noi toţi am sărit pe geamul din baie, pe bloc. De acolo am sărit pe celălat bloc până am găsit o ieşire. Aici cred că am întrecut-o pe Yasmine. Ea s-ar fi certat cu vecinul, s-ar fi bătut… Eu am fost cuminte. De aceea m-am făcut actriţă: să pot trăi alte poveşti.”,[/pull_quote_center]

declară Crina Semciuc despre experienţa #SELFIE.

Crina SemciucAdolescentă îndrăzneaţă, pe care look-ul nonconformist şi nevoia de a ieşi mereu în evidenţă o recomandă, Yasmine a însemnat pentru actriţă atât provocarea de a interpreta un personaj atipic, cât şi un bun prilej pentru a-şi aminti de perioada liceului.

Cu gândul că în curând vor scăpa de BAC, profesori şi liceu, trei adolescente pornesc în aventura vieţii lor cu doar două zile înainte de examenul maturităţii.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Yasmine (Crina Semciuc), Roxana (Olimpia Melinte) şi Ana (Flavia Hojda) fug la mare, unde în loc de distracţie, vor avea parte de o mulţime de peripeţii şi discuţii aprinse.

În toată vâltoarea evenimentelor sunt prinşi Mihai (Levent Sali), George (Vlad Logigan) şi Bogdan (Alexandru Călin), trei tineri ajunşi la mare nu să cheltuiască, ci să facă rost de bani într-o manieră nu tocmai legală. După ce distrug o maşină şi pierd toţi banii, pentru fete devine aproape imposibil să mai ajungă la timp pentru susţinerea examenului de bacalaureat.

Comedia #SELFIE va fi distribuită în cinematografele din ţară din 9 mai de către ZAZU Film, fiind o producție MediaPro Pictures și ZAZU Film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.