Odată cu premiera filmului #SELFIE în cinematografe, Florin Călinescu revine pe marile ecrane de această dată în interpretarea unui polițist mereu pus pe glume, care spre deliciul publicului va avea o contribuție esențială în evoluția tinerilor protagoniști.

selfiee

Considerat un nou Liceenii pentru generația actuală, Florin Călinescu declară despre #Selfie și predecesorul său că ,,sunt două filme total diferite, între care există totuși o legătură, fiind vorba despre un film dedicat în principal tinerilor. Scenariile sunt complet diferite”.

Alături de Florin Călinescu, filmul #SELFIE se bucură și de prezența unor actori consacrați precum: Răzvan Vasilescu, Alina Chivulescu, Ion Grosu și care vor cuceri publicul prin personajele lor savuroase.

În regia Cristinei Iacob, comedia #SELFIE are o distribuție impresionantă, din care nu lipsesc celebritățile, Mihaela Rădulescu și Dan Chișu fiind însoțiți pe marile ecrane de Răzvan Fodor, Nicoleta Luciu si Cătălin Cățoiu.

Florin_Calinescu_SELFIECea mai grea misiune însă le revine tinerilor care interpretează rolurile principale în comedia #SELFIE: Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan și Alexandru Călin.

Fără aprobarea părinţilor şi fără prea multă planificare, Yasmine, Roxi si Ana ajung la mare, unde, în ciuda aşteptărilor, bunădispoziţia întârzie să apară, iar accidentele se ţin lanţ.

Fără maşină şi bani în buzunar, adolescentele noastre rebele se mai confruntă cu o problemă: trebuie să ajungă la timp pentru susţinerea examenului de maturitate.

O producţie MediaPro Pictures şi Zazu Film, distribuită de Zazu Film, comedia românească #SELFIE aduce distracţia de la mare pe marile ecrane din ţară, în premieră, din 9 mai. Filmul este regizat de Cristina Iacob.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.