La scurt timp după ce a dat viață unui băiețel de nota 10, Dana Rogoz revine din 23 mai pe marile ecrane în interpretarea lui Glinda, zâna cea bună din mult-așteptata animație: Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy, careîncepând de astăzi va putea fi vizionată în cinematografele din toată țara.

legends_of_oz_xxlg

[pull_quote_center],,Nu este prima oară când dublez un personaj animat, dar primesc de fiecare dată cu mare bucurie propunerile de a participa la proiectele animate. Mereu am crezut că aceste personaje au suflet, pentru că poartă emoţiile actorilor care le dau viaţă. Aşa că sunt încântată că am putut dărui o părticică din sufletul meu personajului din Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy. Eu o interpretez pe Glinda, o zână bună care, din cauza unei vrăji, se transformă în păpuşă. Provocarea rolului a venit tocmai la interpretarea păpuşii, deoarece aceasta avea un ritm mecanic şi vorbea sacadat. Abia aştept să văd filmul la cinema! Sper ca şi pe viitor să am parte de astfel de proiecte şi să mă bucur de ele văzându-le împreună cu fiul meu.”, [/pull_quote_center]

declară Dana Rogoz despre provocarea interpretării unei zâne bune.

Zâna cea bună este cea care ajută la menținerea păcii în ținutul Oz. O aliată de încredere pentru Dorothy, Glinda (Dana Rogoz) reprezintă bunătatea întruchipată și dă dovadă de cel mai fin simț al umoru Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy este o nouă aventură animată, plină de farmec şi culoare.

Din coloana sonoră a animației face parte și piesa ,,Work with me”, semnată de Brian Adams și care aduce o partitură pentru 7 voci, cu totul specială, un pasaj muzical extrem de complex, la a cărui realizare în limba română au contribuit și patru copii foarte talentați: Robert Gogoană, Andreea Lazăr, Thea Manolache și Alexandra Trandafir.

Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy este o nouă aventură animată, plină de farmec şi culoare, distribuită de MediaPro Distribution,  în următoarele cinematografele: Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Grand Cinema&More Băneasa, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea, Cityplex Brașov și alte cinematografe. Grand Cinema&More Băneasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.