Acum câteva zile regizorul Colin Trevorrow a lansat pe Twitter o poză nouă din noul film „Jurassic World”.

Chiar daca a fost foarte ocupat cu filmările, Trevorrow şi-a făcut timp şi a urcat o poză pentru fanii care aşteaptă cu sufletul la gură noul film „Jurassic World”. O să întâlnim şi specii noi de dinozauri, în special înfricoşetoarele Velociraptors şi Tyrannosaurus Rex care s-au mai întâlnit cu oamenii în celelalte părţi are francizei.

Însă această poză nu este prima pe care regizorul o urcă pe contul său personal de Twitter. Prima poză arată o hăină care are un ecuson al unei unităţi veterinare din Jurassic World, iar a doua lansată acum câteva zile arată că lucrurile au degenerat puţin în haos. Probabil dinozaurii îşi fac de cap cu personalul insulei.


Trevorrow a precizat că starul Chris Pratt (pe care îl vom vedea curând în „Guardinas of the Galaxy”) interpretează rolul unui om de ştiinţă care cercetează comportamentul speciei Velociraptors. Oare Chris a facut ceva greşit şi a supărat dinozaurul? În distribuţie îi putem vedea şi pe Bryce Dallas Howard, Judy Greer, Jake Johnson, Vincent D Onofrio, Nick Robinson, Irrfan Khan, Ty Simpinks, BD Wong şi Omor Sy. Scenariul este scris de Colin Trevorrow şi Pat Crowley în care acţiunea are loc la 30 de ani de primul film din serie. Filmul mai are cateva săptămâni de filmări după care vor începe să lucreze la efectele speciale care cred că o să ne încânte cu siguranţă.


„Jurassic World” va avea premiera în România pe data de 12.06.2015 şi este distribuit de ROIMAGE 2000.

Lucian S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.