Noul film al lui Michael Bay „Transformers: Exterminarea” se dovedeşte a fi un blockbuster aşa cum ne asteptam.

transformers_age_of_extinction_ver20_xlg

Deşi nu a avut prea multe recenzii pozitive americanii nu au ţinut cont de părerea criticilor și s-au îngrămădit în multiplex-uri să vadă acţiunea din noul film al francizei. „Transformers 4” a avut cea mai bună lansare din 2014, joi a încasat 8.8 milioane de dolari, vineri 41.6 mililioane de dolari şi sâmbătă a scăzut cu 23% la suma de 32.1 milioane de dolari. Se aşteaptă să depăşească fabuloasa sumă de 100 milioane de dolari, sumă la care aproape a ajuns „Captain America: The Winter Soldier” (95 mililoane de dolari).

Pe plan internaţional „Transformers: Exterminarea” a adus peste 200 mililoane de dolari ţinând cont că a avut premiera şi în China unde a avut un succes incredibil. China a adus peste 90 de milioane de dolari, aproape cât America de Nord, faţă de Rusia şi Coreea care amandouă au adus 21 milioane de dolari fiecare. China a stabilit de asemenea un nou record de încasări în IMAX, astfel filmul a încasat 10 milioane de dolari prin 150 de ecrane IMAX.

Pe de altă parte “X-Men: Viitorul este în trecut” a reușit să treacă peste “Căpitanul America: Soldatul Iernii” la încasari cu un total de 712,7 milioane de dolari și astfel a devenit lider in încasari în acest an dar “Transformers: Exterminarea” vine tare din spate și pare a avea șansă să depășească și X-Men dar va reuși oare să fie și primul film al acestui an care va depași bariera de 1 miliard de dolari?

Lucian S./Alex D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.