Cityplex Constanța, SĂPTĂMÂNA 11 – 17 iulie 2014: 3 invitaţii de o persoană la orice film care rulează în perioada 21 – 24 iulie.

dawn_of_the_planet_of_the_apes

Câștigători: Ozturk Ali, Larisa Georgiana și Cristea Mihai – George

Răspunsul la întrebare: Rise of the Planet of the Apes

Ce trebuie să fac?

Tot ce trebuie să faceți este să completați mai jos la comentarii numele și prenumele din C.I. și o adresă validă de mail și să ne spuneți:

[pull_quote_center]Cum s-a numit filmul anterior, lansat în 2011, ce prezintă evenimentele care au dus la Dawn of the Planet of the Apes?[/pull_quote_center]

Cum aflu dacă am câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, aici, pe mail-ul cu care ați participat (nu este public și nici nu va fi făcut) și pe Facebook.

Cum ridic invitațiile și unde le pot folosi?

Invitațiile se ridică direct de la casa de bilete de la cinematograful Cityplex Constanța și se folosesc pe loc. Nu se pot face rezervări, iar invitațiile sunt valabile oricand în perioada menționată.

În ce perioadă pot folosi invitațiile și unde sunt valabile?

Sunt trei invitații de o persoană și sunt disponibile la orice film rulează în perioada 21 – 24 iulie la Cityplex Constanța!

Succes! (*Dacă aveți nelămuriri folosiți cu încredere pagina de Contact.)

13 COMENTARII

  1. Filmul anterior, lansat în 2011, ce prezintă evenimentele care au dus la Dawn of the Planet of the Apes se numeste Rise of the Planet of the Apes .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.