Acum că a apărut şi trailer-ul, lumea online vuieşte datorită lansării iminente a celui de-al patrulea sezon din American Horror Story, Freakshow.

https://www.youtube.com/watch?v=qrl1IWqDdp4

Astfel, în micul Jupiter din Florida ne vom întâlni cu un alt grup de „inadaptaţi” social, al cărui lider este o fostă artistă nemţoaică de cabaret, Elsa Mars (Jessica Lange). Aceasta dezvăluie că în ciuda egocentrismului şi abilităţii de a manipula cu lejeritate oamenii, ea ţine cu adevărat la cei pe care îi are în subordine, eliminând în totalitate faptul că i-ar oprima în vreun fel.

Cum popularitatea spectacolului său este în declin, Elsa aspiră la atragerea publicului cu ajutorul gemenelor Bette şi Dot Tattler (Sarah Paulson), două personalităţi distincte ce împart acelaşi trup.

Trupa Elsei îl include şi pe fermecătorul Jimmy Darling (Evan Peters), băiatul cu mâini asemeni cleştilor de homar şi mama lui, femeia cu barbă pe nume Effil Darling (Kathy Bates). Ryan Murphy, co-scenarist al serialului, spune că Effil este mâna dreaptă a Elsei, facilitând administrarea show-ului, asigurându-se de desfăşurarea acestuia fără incidente.

ahs-freak-show-cast-artVor exista şi priviri retrospective asupra trecutului personajelor, cum ar fi faptul că în anii ’20 şi ’30, Effil a fost o vedetă a circului, însă perioada ce succedă naşterea lui Jimmy aduce şi o semnificativă creştere a afecţiunii femeii pentru băuturile alcoolice, pericol de care a salvat-o Elsa, creând astfel puternica legătură dintre cele două. Sezonul acesta va include o multitudine de mituri populare, printre acestea fiind cel al omului cu două feţe. (professor Quirrel much?)

Sosirea fostului soţ al lui Effil (şi a tatălui lui Jimmy), Dell Toredo (Michael Chiklis), un halterofil care fuge de lege, marchează dărâmarea statusulului de mascul Alfa al grupului de la Jimmy şi începutul luptei pentru autoritate cu Elsa. În stilul clasic al lui Murphy, există numeroase planuri cu numeroase conflicte, unul din acestea fiind cel dintre actuala soţie a lui Dell, o femeie cu trei sâni pe nume Desirée Dupree (Angela Bassett) şi Effil.

Ce e mai înfricoşător decât femeia cu trei sâni este principalul antagonist al sezonului, un clovn criminal pe nume Twisty (John Carroll Lynch). Maleficul personaj s-a retras în Jupiter şi nu este încântat de atenţia pe care o atrage circul asupra orăşelului „E acolo pentru a le face viaţa un iad.” explică Murphy. „Poartă o mască în partea de jos a feţei, iar când va veni momentul să şi-o dea jos (episodul nouă, poate?), lumea îşi va „uda” pantalonii de frică.

Alţi actori care îşi vor face apariţia şi acest sezon sunt Emma Roberts, Denis O’Hare, Frances Conroy şi Patti LaBelle, iar ca guest star îl vom vedea pe Matt Bomer, cu care Murphy a mai lucrat pe platourile „The Normal Heart”.

matt-bomer-matt-bomer-34282713-500-640De asemenea, Ryan a confirmat recent că Naomi Grossman, actriţa care a jucat-o pe Pepper din sezonul doi al serialului, Asylum, îşi va face prezenţa simţită acest sezon. Astfel, în patru ani de American Horror Story, e prima dată când acelaşi personaj apare în două sezoane, prezentând ce a făcut Pepper înainte de ajunge în gheena condusă de sora Jude.

AHS_081514_0906.JPGFreakshow va debuta în această toamnă, pe 8 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.