Ascultă acest articol


Cine Grand Titan, cel mai nou multiplex din oraş, se va deschide mâine, 19 septembrie, la primul etajul al Centrului Comercial Auchan Titan.

Cine Grand Titan are 7 săli de cinema şi 950 de locuri. Toate sălile de cinema sunt echipate cu sistem de proiecţie 3D, silver screens şi sistem de sunet Tri-Amp, pentru o calitate a imaginii de neegalat şi sunet surround de excepţie. De asemenea, 3 din cele 7 săli sunt dotate cu fotolii ajustabile, pentru un confort sporit şi o altfel de experienţă în vizionarea de filme.

Amitabh Vardhan, CEO Cine Grand
Amitabh Vardhan, CEO Cine Grand

[pull_quote_center]„Suntem mândri că primul multiplex Cine Grand din Bucureşti l-am deschis în Titan, un cartier în plină dezvoltare, care avea nevoie de un cinema. Scopul nostru este acela de a transforma Cine Grand în locul preferat de petrecere a timpului liber, unde locuitorii cartierului Titan se pot simţi bine alături de prieteni sau familie.”, [/pull_quote_center]

a spus Amitabh Vardhan, CEO Cine Grand.

Cine Grand se bazează pe principiul DTC – design, tehnologie şi relaţia cu clientul. De aceea, designul cinematografelor este diferit şi adaptat fiecărui oraş, iar tehnologia întotdeauna de cea mai înaltă calitate. Tot în acest sens, Cine Grand lansează şi un program de loialitate personalizat.

Despre Cine Grand

Cine Grand este parte a lanţului internaţional Cine Grand Network, reţea fondată de un grup de profesionişti cu zeci de ani experienţă în domeniile administraţiei şi proiecţiei cinematografice. Pe lângă locaţiile recent deschise în România şi Bulgaria, compania are cinematografe şi în China, India sau Statele Unite. Totodată, compania este în curs de a-şi consolida prezenţa pe pieţele din India, Bulgaria, România, China, America de Sud şi America de Nord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.