Daniel Radcliffe (Harry Potter) şi Zoe Kazan (Ruby Sparks) joacă rolurile principale în comedia What If, film care tocmai a intrat în cinematografe, distribuit de Independenţa Film.

what_if_xxlg

What If este o comedie romantică și spune povestea a doi tineri ale căror vieţi se intersectează într-un moment nepotrivit: chiar dacă el (Wallace, interpretat de Daniel Radcliffe) poate fi mai mult decât „cel mai bun prieten”, ea (Chantry, rol jucat de Zoe Kazan) este deja implicată într-o relaţie serioasă.

Cei doi actori din rolurile principale provin din familii care au legătură cu industria filmului. Mama lui Daniel Radcliffe este director de casting pentru filme de televiziune, iar tatăl este agent literar. Părinţii lui Zoe Kazan sunt amândoi scenarişti. Nicholas Kazan a scris scenariul mai multor filme, printre care şi Fallen (1998), cu Denzel Washington, John Goodman, Donald Sutherland şi James Gandolfini şi a fost nominalizat la Oscar şi Globul de Aur pentru scenariul filmului Reversal of Fortune (1990), cu Jeremy Irons şi Glenn Close. Mama lui Zoe Kazan, Robin Swicord, este de asemenea nominalizată la Oscar şi Globul de Aur pentru scenariul The Curious Case of Benjamin Button (2008), în regia lui David Fincher, cu Brad Pitt, Cate Blanchett şi Tilda Swinton. Tot ea a adaptat şi scenariul filmului Memoirs of a Geisha (2005).

Daniel Radcliffe, mai mult decât Harry Potter

Daniel Jacob Radcliffe (25 de ani, născut la Londra) a devenit celebru în urma rolurilor sale din cea mai de succes serie a tuturor timpurilor, Harry Potter. A jucat în toate opt episoadele, în perioada 2001-2011. Cel mai recent rol al lui a fost în horror-ul The Woman in Black (2012) produs de CBS Films. Anul trecut a jucat în drama biografică Kill Your Darlings (2013), în care a avut rolul poetului Allan Ginsberg (1926 – 2997), poet aparţinând generaţiei beat împreună cu Jack Kerouac.

În 2011, Radcliffe îşi face debutul pe Broadway cu musical-ul How to Succeed in Business Without Really Trying, spectacol care îi aduce o nominalizare Grammy. În 2008 joacă în piesa de pe Broadway Equus, pentru care primeşte premiul „Cel mai bun actor principal” din partea Broadway World.

Radcliffe a fost votat de către publicaţia americană Entertainment Weekly ca fiind ‘Entertainer of the Year’ ca fiind „cel mai talentat şi original performer al lui 2011”. A fost de două ori nominalizat la People’s Choice Award pentru „Actorul favorit” şi „Vedeta favorită sub 25 de ani”.

Filmele în care va putea fi văzut în curând sunt: Trainwreck (2015), cu Tilda Swinton şi Frankenstein (2015), ambele aflate în post-producţie. Brooklyn Bridge se află actualmente în pre-producţie, este o dramă, iar Radcliffe va juca alături de Ben Kingsley şi Brie Larson. Există zvonuri că Daniel Radcliffe va avea un rolul şi în sequel-ul Now You See Me 2 (2016), împreună cu Mark Ruffalo, Michael Caine şi Dave Franco.

Zoe Kazan, actriţă pe Broadway, vedetă de cinema, scenaristă de succes

Zoe Kazan (31 de ani) este ea însăşi atât actriţă, cât şi scenaristă de succes, ca și părinţii săi. Spre exemplu, a scris scenariul pentru cel mai recent film în care a jucat rolul principal: Ruby Sparks – o comedie, povestea unui romancier cu probleme, cu Antonio Banderas şi Annette Bening.

A absolvit în 2005 Yale University şi în 2006 şi-a făcut debutul off-Broadway pe scena din New York în spectacolul The Prime of Miss Jean Brodie. Şi-a continuat cariera pe scenă şi în 2007 cu Things We Want, regizat de Ethan Hawke. Un an mai târziu, Zoe Kazan debutează pe Broadway cu Come Back, Little Sheba. Se întoarce pe Broadway în 2009, cu The Seagull, alături de Kristin Scott Thomas, şi în 2010, cu comedia A Behanding in Spokane, cu Cristopher Walken. Deasemenea, Zoe Kazan scrie două piese, una dintre ele We Live Here, fiind produsă Off-Broadway în 2011.

Pe ecrane, Zoe Kazan joacă în Fracture (2007), cu Anthony Hopkins şi Ryan Gosling, şi în In the Valley of Elah (2007), cu Tommy Lee Jones, Charlize Theron, Susan Sarandon.

Primeşte premiul „Cea mai bună actriţă într-un lungmetraj” la Tribeca Film Festival, în 2009, pentru rolul din The Exploding Girl.

Recent, Zoe Kazan a jucat în câteva filme independente, unul dintre ele fiind comedia romantică In Your Eyes (2014), altul fiind comedia The Pretty One (2013).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.