Ascultă acest articol


V-a îngrozit de-a dreptul în „Trăind printre demoni”, însă abia de vineri, 17 octombrie aflaţi totul despre Annabelle, odată cu premiera filmului în cinematografele din România.

annabelle_ver2_xxlg

 Capabilă de cele mai crunte acte de cruzime, păpuşa Annabelle este închisă într-un muzeu ocult din Connecticut, unde primeşte doar vizita preotului, care o binecuvantează de două ori pe lună.

Înainte de Trăind printre demoni a fost Annabelle, iar acest thriller supranatural începe înainte ca răul să se dezlănţuie.

John Form a găsit cadoul perfect pentru soţia sa însărcinată, Mia, o frumoasă păpuşă de colecţie, îmbrăcată într-o rochie de mireasă de un alb imaculat. Însă Mia nu va fi încântată pentru prea mult timp de papuşa sa, Annabelle.

 

Într-o îngrozitoare noapte casa cuplului este invadată de un grup de satanişti, care îi atacă violent, lăsând în urmă nu doar râuri de sânge şi teroare.

 

Sataniştii au invocat o entitate atât de malefică încât nimic din ceea ce au făcut ei nu se compară cu faptele sinistre de care e capabil spiritul blestemat întruchipat acum de…Annabelle.

Annabelle Wallis ( „X-Men: Cei dintâi” ) şi Ward Horton („Lupul de pe Wall Street”) îi interpretează pe soţii Form. Nominalizată la Oscar, actriţa Alfre Woodard („Cross Creek”, „12 ani de sclavie”) este vecina Evelyn, proprietara unei mici librării. În completarea distribuţiei îi întâlnim pe Kerry O’Malley („Those Who Kill”) şi Brian Howe („Devil’s Knot”) în rolul vecinilor Sharon şi Pete Higgins, pe Tony Amendola („A fost o dată ca niciodată”) în rolul părintelui Perez şi pe Eric Ladin („Imperiul din Atlantic City”) în rolul detectivului Clarkin.

Annabelle reuneşte echipa de filmare din spatele thriller-ului de un uriaş succes din 2013 „Trăind printre demoni”. John R. Leonetti, director de imagine la „Trăind printre demoni”, este acum regizorul filmului. James Wan, regizor în urmă cu un an, şi Peter Safran, sunt producătorii lui „Annabelle”.

Gary Dauberman a scris scenariul. Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter şi Hans Ritter sunt producători executivi. Alături de Leonetti, în culise, stau directorul de imagine James Kniest, scenograful Bob Ziembicki,  Tom Elkins la montaj şi Janet Ingram la costume. Joseph Bishara s-a ocupat de coloana sonoră.

Annabelle este o producţie Atomic Monster/Safran Company prezentată de  New Line Cinema şi distribuită de Warner Bros. Pictures, companie a Warner Bros. Entertainment.

 

Din 17 octombrie, filmul Annabelle va avea premiera pe marile ecrane din România, unde va fi distribuit de Freeman Entertainment în următoarele cinematografe: The Light Cinema, Grand Cinema&More Băneasa,  Cityplex Constanța, Cityplex Brașov, Cityplex Tulcea și alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.