Actorul australian Costas Mandylor, cunoscut pentru rolurile principale din seria horror Saw, dar şi pentru apariţiile din alte producţii alături de Angelina Jolie, Micky Rourke, Jack Nicholson şi Gerard Butler, va sosi luni la Bucureşti la invitaţia preşedintelui Superkombat, Eduard Irimia, iar o zi mai târziu va lua parte la gala “Celebrity Awards” organizată de Luxury Events.

Vedeta de la Hollywood se află în aceste zile la Geneva pentru a promova gala internaţională de kickbox profesionist, Superkombat Final Elimination, pe care promotorul român Eduard Irimia o va organiza săptămâna viitoare în Elveţia. Cei doi au susţinut joi o conferinţă de presă, iar actorul îşi va petrece week-end-ul în Belgia, pentru ca luni să aterizeze pe aeroportul Otopeni, de unde va fi preluat de o echipă de securitate de la SWAT Force. În aceeaşi zi, de la ora 18:00, la Restaurantul Cocoşu Roşu din Bucureşti, starul va susţine o conferinţă de presă în care va vorbi liber despre cariera sa, viitoarele proiecte cinematografice, dar va şi degusta din bucatele tradiţionale româneşti şi chiar va învăţa să le gătească.

Marţi, cel care l-a interpretat pe Mark Hoffman în deja celebra serie horror Saw, va fi oaspete de onoare la gala Celebrity Awards de la centrul de evenimente Sunshine Events din Pipera, acolo unde îi va premia pe unii dintre cei mai de succes bărbaţi din România. Printre invitaţi se numără Cătălin Măruţă, esteticianul vedetelor Kasem, Mihai Morar, Mihai Gruia, Nicolae Voiculeţ, Cătălin Botezatu, dr. Giuseppe Candela, Willmark, promotorul Eduard Irimia, Radu F. Constantinescu, Mădălin Ionescu, Virgil Ianţu, Dan Negru şi Cătălin Cazacu.

Gala Celebrity Awards, care va începe de la ora 19:00, va fi prezentată de Maria “Wonderlolita” Simion şi va include şi numeroase momente artistice, printre care Alin Ştefănescu (saxofon), Graţiela Marineaţă (vioară) şi Domniţa Iscru. De asemenea, în cadrul evenimentului va avea loc şi o spectaculoasă prezentare de modă marca Rig Boutique.

În vârstă de 49 de ani, Costas Mandylor s-a născut la Melbourne, iar din 1987 locuieşte în Statele Unite ale Americii, acolo unde şi-a şi început cariera de actor. De-a lungul celor aproape trei decenii de activitate, starul a jucat în peste 60 de producţii alături de actori precum Angelina Jolie (Beowulf), Jack Nicholson (The Pledge), Denzel Washington (Virtuosity), William Defoe (Triumph of Spirit) sau Gerard Butler (Miracle Match).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.