A fost publicat programul lunii decembrie al postului de televiziune DIVA.

Luna decembrie va veni cu avanpremiere și premiere în România și bineînțeles surprize de sărbători:

BIBlIOTECARII

Sezonul 1

În fiecare luni de la ora 21:00, începând din 8 decembrie. Serialul se lansează cu două episoade în aceeași seară.

Acest nou serial captivant, care se lansează pe DIVA la 24 de ore după ce a fost difuzat în SUA, se inspiră din trilogia de filme de mare succes ”Bibliotecarul”. Flynn Carsen (Noah Wyle din ”Spitalul de Urgență”) duce o viață dublă, căci lucrează ca bibliotecar la Biblioteca Metropolitană și în același timp este păzitorul colecției de obiecte bizare și supranaturale a bibliotecii. Știind că în umbră stă la pândă un pericol iminent, el trebuie să adune o echipă care să-l ajute să împiedice distrugerea civilizației bazate pe tehnologie.

POMPIERII DIN CHICAGO

Sezonul 1

Câte două episoade în fiecare duminică, de la ora 21.00. Final de sezon pe 28 decembrie

Încă există vechi fantome care pot să tulbure prezen- tul, după cum demonstrează Benny (Treat Williams), tatăl lui Severide, când vine în vizită. Fiind un fost coleg al Șefului Boden, cei doi încă sunt la cuțite din cauza morții unui bărbat care a lucrat cu ei, cu mai mulți ani în urmă. În plus, echipa continuă să fie urmărită de dubiosul detectiv Voight, iar în finala se- zonului, brigada se confruntă cu o situație periculoasă la închisoarea Ținutului Cook.

ANATOMIA LUI GREY

Sezonul 8

Câte două episoade în fiecare miercuri, de la ora 21.00. Final de sezon pe 17 decembrie

Luna aceasta, rezidenții trebuie să-și continue traseul în carieră, iar începutul e marcat de examenele lor orale, care presupun o călătorie până la San Fran- cisco. În plus, încep să sară scântei în jur și din alte motive, fără nicio legătură cu medicina. Toți sunt în- grijorați de rezultatele la examene și se gândesc deja unde vor lucra după rezidențiat. În contextul în care un grup atât de strâns unit se confruntă cu perspectiva unei despărțiri definitive, ies la iveală mai multe secrete, însă din umbră pândește amenințător un dezastru mult mai mare – după cum demon- strează finalul șocant al sezonului.

OFIȚERI ÎNCEPĂTORI

Sezonul 5

Final de sezon de la ora 21.00, pe 1 Decembrie.

Tinerii polițiști reușesc în sfârșit să-l prindă și să-l aresteze pe atentatorul cu bombă pe care l-au tot vânat, dar sunt șocați să descopere că planurile lui erau mult mai crude decât crezuseră ei inițial. În mod clar, povestea nu se încheie aici, căci devine evident că în interiorul departamentului de poliție ceva nu e tocmai în regulă. Încercând să recupereze ceea ce ar putea fi o dovadă crucială în sprijinul acestei afirmații, unul dintre ofițeri ajunge să fie în pericol de moarte.

NEVESTE DISPERATE

Sezonul 8

Ultimul episod de la ora 21.00, pe 2 decembrie.

Este ultimul episod al acestui serial de mare succes, iar finalul magistral, pe măsura întregii povești, in- clude momente de referință legate de naștere, căsă- torie și moarte. Se apropie nunta lui Renee, dar Julie devine centrul atenției după ce intră în travaliu în cel mai nepotrivit moment posibil. În plus, ultimele zile ale doamnei McCluskey se dovedesc a fi foarte difi- cile pentru doamnele din Wisteria Lane. În timp ce personajele principale ale serialului își iau pe rând rămas-bun, se întorc și câteva chipuri cunoscute din trecut, alcătuind un tablou final încărcat de emoție.

DRAGĂ, AM MICȘORAT COPIII

Luni, 1 decembrie, ora 9:00.

Rick Moranis joacă rolul principal în această comedie clasică SF, începând în forţă o lună plină de comedii de familie, cu continuările lor cu tot. Rick joacă rolul lui Wayne Szalinski, un inventator distrat care, fără să vrea, îşi face copiii să “intre la apă”, apoi îi scoate afară din casă cu o dată cu gunoiul ! Poate că grădina unei case din suburbii nu pare chiar cel mai per- iculos mediu din lume, dar când ai mai puţin de 1 cm înălţime, situaţia se schimbă dramatic. Copiii familiei Szalinski trebuie să-şi păstreze capul pe umeri ca să reuşească să se întoarcă în casă – şi să-şi recapete dimensiunile normale.

MOȘUl MEU

Luni 22 decembrie, de la ora 17.00.

Jen (Samaire Armstrong) este reporter și nu mai are nicio simpatie pentru Crăciun de când soțul ei a părăsit-o chiar în ziua de Ajun. Își dorește însă ca fiul lor să creadă în magia sărbătorilor de iarnă, așa încât îl duce să-l vadă pe Moș Crăciun, în complexul com- ercial din orășelul în care locuiesc. În final, Jen ajunge să-l simpatizeze foarte mult pe tânărul care se ascunde în spatele bărbii albe a costumului, fără să aibă habar că el ar putea avea motive chiar foarte întemeiate să joace acest rol. Va reuși oare tânărul Chris (Matthew Lawrence) să sădească din nou spiri- tul sărbătorilor în sufletul acestei mame singure ?

CAROL, E CRĂCIUNUl!

Marți 16 decembrie, de la ora 17.00.

”Poveste de Crăciun”, romanul clasic al lui Charles Dickens, a inspirat de-a lungul anilor nenumărate ecranizări și adaptări, în care au apărut cei mai di- verși protagoniști, de la păpușile Muppets până la Bill Murray. De această dată, este rândul lui Emmanuelle Vaugier, într-o versiune în care personajele principale sunt însă feminine. Emanuelle este o edi- toare cu inimă de gheață, a cărei fostă șefă (Carrie Fisher) se întoarce de dincolo de mormânt ca să-i schimbe felul de a fi, reamintindu-i ce este cu adevărat important în viață.

Întregul program poate fi descărcat de AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.