Au fost lansate pe internet nişte secvenţe din comedia “Dumb and Dumber To” / “Mai Tăntălău, Mai Gogoman” printre care şi o scenă care relevă o supriză pe care mulţi critici de film nu au observat-o. Puteţi să urmăriţi mai jos scena.

Cel care seamănă cu Heisenberg (Beaking Bad) este nimeni altul decât Bill Murray (Kingpin şi Osmosis Jones) şi pe care o să-l vedem în curând în “St. Vincent”.  Să nu vă aşteptaţi să-l mai vedeţi pe Murray în mai multe scene. El apare doar în scena de mai sus.

“Mai Tăntălău, Mai Gogoman” intră în cinematografele din ţară pe data de 12 decembrie, fiind distribuit de Freeman Entertainment. Din distribuţie fac parte Jim Carrey, Jeff Daniels, Rachel Melvin, Kathleen Turner, Brady Bluhm, Laurie Holden, Steve Tom şi Rob Riggle. În film, cei doi tântălăi şi gogomani – Lloyd şi Harry pornesc într-o călătorie pentru a-i găsi fiica lui Harry, neavând habar de existenţa sa. Se anunţă a fi o super comedie!

1 COMENTARIU

  1. […] După 20 de ani de la prima lor aventură care s-a terminat într-un ceas rău, celebrii actori Jim Carrey (Lloyd Christmas) şi Jeff Daniels (Harry Dunne)  îşi reunesc „forţele” şi pornesc într-o nouă aventură. După dezamăgirea pe care i-a făcut-o Mary Swanson lui Lloyd Christmas, de refuzare a cererii în căsătorie, Lloyd se internează într-o clinică pentru nebuni. Cam 20 de ani a stat tontălăul de Lloyd în acea clinică, Harry vizitându-l aproape zilnic şi ajutându-l cu diferite chestii, gen schimbatul scutecului. Dar Harry are o problemă… are nevoie de un rinichi nou și atunci e momentul când Lloyd se trezeşte din această glumă de-a dreptul trăznită, tipic lui. Cei doi revizitează locul unde au stat împreună și unde stă în prezent Harry şi care are un nou coleg de cameră (un fel de Walter White, interpretat de Bill Murray). Un cameo genial! Scena o poţi vedea aici. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.