Doi bărbați și jumătate – sezonul 4, din 17 noiembrie la Universal Channel

0
1620
Ascultă acest articol


În sezonul 4 al sitcom-ului Doi bărbați și jumătate, care va avea premiera la Universal Channel luni, 17 noiembrie, cu două episoade difuzate la ora 20:00, la patru luni după ce Alan se însoară cu Kandi şi se mută de la el, Charlie redevine un burlac petrecăreţ. Dar Kandi îl părăseşte şi Alan suferă o depresie, fapt ce nu surprinde pe nimeni: toţi din jurul lui pariaseră pe un divorţ, inclusiv Jake. Charlie apelează la măsuri disperate pentru a-şi ajuta fratele și o sună pe mama lor. După ce Mia dispare din peisaj şi Alan şi Jake revin în viaţa lui, Charlie începe să piardă controlul şi este din ce în ce mai frustrat; totul culminează cu o confruntare violentă cu noul lui vecin, Steven Tyler (chiar el, solistul trupei Aerosmith!). Charlie încearcă să-l cupleze pe Alan cu noua lor vecină bogată şi sexy, Danielle, care vrea să se aşeze la casa ei. Rose se mută la Londra, iar Charlie este surprins de modul în care reacţionează la auzul acestei veşti. Nu trece mult timp până când îşi dă seama că a lăsat-o să plece pe cea mai bună femeie din viaţa lui. Jake creşte, iar Alan se gândeşte cum va arăta pe viitor relaţia lui cu Kandi.

two and a half men

Charlie Sheen și Jon Cryer sunt protagoniștii serialului nominalizat la Emmy Doi bărbaţi şi jumătate, o comedie despre bărbaţi, femei, sex, întâlniri, divorţ, mame, cum este să creşti singur un copil, relaţii frăţeşti, familii-surogat, bani şi – mai presus de toate – dragoste. Mai exact, e o poveste despre vieţile a doi fraţi, un fiu/nepot şi numeroasele femei din jurul lor.

Charlie Harper (Charlie Sheen) este un burlac înstărit, cu o casă pe plajă, un Jaguar în parcare şi un temperament de Don Juan. Stilul lui de viaţă relaxat din Malibu e întrerupt, însă, când fratele lui înţepat, Alan (Jon Cryer), se mută la el, alături de nepotul Jake (Angus T. Jones), din cauza faptului că divorţează de soţia lui. Împreună, aceşti doi bărbaţi şi jumătate se maturizează încet, dar sigur. Situaţia e complicată de prezenţa mamei egocentrice a celor doi fraţi, Evelyn (Holland Taylor), care vrea să controleze în permanenţă orice situaţie, fosta soţie a lui Alan – Judith (Marin Hinkle) -, menajera directă a lui Charlie – Berta (Conchata Ferrell) – şi vecina lui nebună, Rose (Melanie Lynskey), care vrea să facă parte din viaţa lui şi ar face orice pentru asta.

April Bowlby apare în rolul noi soții a lui Alan, tânăra Kandi. În ciuda complexității vieților lor și a relației problematice dintre ei, Charlie și Alan au ceva în comun: ambii îl iubesc pe Jake și îi doresc doar binele. Prin urmare, reușesc să încropească o mică familie în care fiecare se simte bine.

Nu pierdeți primele două episoade din sezonul 4 al serialului Doi bărbați și jumătate, în premieră la Universal Channel luni, 17 noiembrie, ora 20:00. Câte două episoade vor fi difuzate de luni până vineri, de la ora 20:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.