Colecția Clopoțica în noiembrie pe DVD.

Regie: Bradley Raymond/Klay Hall/Roberts Gannaway/Peggy Holmes

Distribuție: Christina Hendricks, Lucy Liu, Mae Whitman, Pamela Adlon, Tom Hiddleston

Gen: Animație

Format: DVD

CLOPOȚICA: Pătrundeți pe un tarâm plin de mister împreună cu Clopoțica și cele mai bune prietene – zâne ale ei!

Eroinele noastre vor transforma iarna în primăvară și vor învăța că atunci când ai încredere în forțele proprii și un pic de praf de zâne se pot întâmpla lucruri cu adevărat… magice!

CLOPOȚICA ȘI COMOARA PIERDUTĂ: Călătorim împreună cu Clopoțica dincolo de Valea Ielelor într-o aventură minunată! Clopoțica și Comoara Pierdută este o poveste remarcabilă despre puterea prieteniei adevărate de care întreaga ta familie se va bucura!

CLOPOȚICA ȘI AVENTURILE EI ÎN LUMEA OAMENILOR: Ce ați face dacă v-ați întâlni cu o zână ? Urmăriți momentul istoric în care Clopoțica se întâlnește pentru prima dată cu o făptură omenească.

CLOPOTICA ȘI SECRETUL ARIPILOR: Atunci când o forță misterioasă o va îndemna pe Clopoțica să treacă granița către o lume necunoscută, eroina noastră o va cunoaște pe Albăstrica – una dintre Zânele Iernii.

CLOPOȚICA ȘI ZÂNA PIRAT: Clopoțica și prietenele sale pornesc într-o călătorie memorabilă pentru a o găsi pe frumoasa Zarina, o zână deșteaptă și foarte ambițioasă, care este fascinată de Praful Magic Albastru. Împreună, ele vor înfrunta o bandă de pirați condusă de un băiat misterios care va fi cunoscut mai târziu sub numele de… Căpitanul Hook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here