Ascultă acest articol


După lansarea cu surle și trâmbițe a numărului 1, lansare care nu a întârziat să atragă atenția, @FiLM își continuă drumul către inimile voastre cinefile. Numărul de față debordează de entuziasm și culoare, așa cum se cade după un lung șir de evenimente și excelente colaborări. Între timp în România a venit AMC spre bucuria tuturor consumatorilor de nemorți, gheață albastră, și intrigă haute couture. Am avut onoarea de a participa la evenimentul de lansare, și am aflat din timp ce ni se pregătește. Viitorul arată bine.
Din seria “East European Comic Con” a avut loc o ediție restrânsă, tematică, dedicată serialului HBO “Game of Thrones”, iar despre acest eveniment vă vorbim în detaliu în paginile ce urmează. Avem chiar și un interviu cu organizatorul EECC în România, Mircea Mureșan.

“Ice Comic Con” a generat ideea unei suite de articole dedicate super-eroilor, morților vii, și în general culturii Comic Con. Cinematografia și televiziunea contemporană cunosc o adevărată explozie de francize din domeniu, iar cultura Comic Con a devenit un adevărat tsunami. Dacă vă înfiorați când justiția este împățită cu super puteri, când case străvechi se luptă pentru domnia regatelor sau când supraviețuirea depinde de câte gloanțe mai sunt în pistol, atunci sunteți în timpul și la locul potrivit.

Ideile și inovațiile fierb la temperaturi înalte, ca în oala de tuci a unei vrăjitoare. Ne gândim cum să fim mai aproape de voi, să vă aducem cât mai multe exclusivități, concursuri, premii și articole de bună calitate. “A plan is forming” 🙂

Viziunea @FiLM se întinde mult și bine, vă pregătim mai multe decât avem voie să vă spunem, ne-ați primit frumos și ne-ați confirmat că vă placem. Sentimentul e reciproc, deci și prin urmare, fără nici o altă întârziere sau perorație, vă urăm lectură plăcută și vă mulțumim că ne citiți.

https://movienews.ro/revista-film/

https://www.facebook.com/revistalafilm

https://twitter.com/RevistaFILM

http://issuu.com/revistafilm/docs/nr2/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.