Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “Judecătorul”, valabile la Cinema City Sun Plaza.  

TheJudge_Intl_70x100

CÂȘTIGĂTORI: Fratila Tamara Felix și Cioclei Loredana

RĂSPUNSUL LA ÎNTREBARE: Robert Downey, Jr.

Warner Bros. Pictures şi Village Roadshow Pictures îi aduc pentru prima dată împreună pe marile ecrane pe prodigioşii actori Robert Downey Jr. şi Robert Duvall în „Judecătorul”.

Filmul distribuit în ţară de către Freeman Entertainment îi mai prezintă în rolurile secundare pe la fel de talentaţii Vera Farmiga, Billy Bob Thornton şi Vincent D’Onofrio.

Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “Judecătorul”:

În “Judecătorul”, acest actor care a fost nominalizat la Premiile Oscar pentru rolurile din “Chaplin” și “Tropical Thunder”, îl interpretează pe avocatul Hank Palmer. El este cunoscut pentru rolurile din seria “Iron Man” și “The Avengers”.  Care este numele acestui actor?

  1. Robert Downey, Jr.
  2. Chris Hemsworth
  3. Chris Evans

Trebuie să completați cu numele și prenumele din C.I. și să dați răspunsul corect la întrebare. Câștigătorul va fi anunțat vineri, 12 decembrie.

Din 5 decembrie, pe marile ecrane, „Judecătorul” va scoate la iveală iţele unui caz complicat, dar şi trecutul traumatizant al unui avocat aparent cinic şi lipsit de conştiinţă.

Invitațiile sunt disponibile la Cinema City Sun Plaza în perioada 15 – 18 decembrie.

55 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.