Sezonul 5 al serialului “Doi bărbați și jumătate”, în premieră din 7 ianuarie 2015

la Universal Channel.

0
1845
Ascultă acest articol


Începeți anul cu zâmbetul pe buze, pentru că sezonul 5 al serialului Doi bărbați și jumătate începe, în premieră la Universal Channel, din 7 ianuarie 2015, cu două episoade difuzate de la ora 22:00.

În sezonul 5, Jake urmează să înceapă primul an de liceu, dar este îngrozit de această idee, iar Charlie și Alan nu fac decât să-l sperie și mai tare cu poveștile lor. Charlie se duce împreună cu mama lui la un eveniment unde, în mod surprinzător, se simte bine – dar nu știe că ea se folosește de el ca să distrugă o căsnicie! Într-un alt episod, Charlie începe să iasă cu o femeie de aceeași vârstă cu el, pe nume Linda, care în mod jenant se dovedește a fi judecătorul care se ocupă de cazul lui, după ce este arestat. În plus, obsesia lui pentru Rose amenință să-i strice planurile. Alan se panichează din cauza situației lui financiare și după ce atât Berta, cât și Judith, refuză să-l ajute, se înscrie ca voluntar pentru un studiu clinic în urma căruia rămâne cu niște simptome nefericite. Iar după ce Alan și Charlie se ceartă, Charlie trebuie să-și ceară scuze înainte ca relația lui Evelyn și Teddy să fie complet distrusă.

Charlie Harper (Charlie Sheen) este un burlac înstărit, cu o casă pe plajă, un Jaguar în parcare şi un temperament de Don Juan. Stilul lui de viaţă relaxat din Malibu e întrerupt, însă, când fratele lui înţepat, Alan (Jon Cryer), se mută la el, alături de nepotul Jake (Angus T. Jones), din cauza faptului că divorţează de soţia lui. Împreună, aceşti doi bărbaţi şi jumătate se maturizează încet, dar sigur. Situaţia e complciată de prezenţa mamei egocentrice a celor doi fraţi, Evelyn (Holland Taylor), care vrea să controleze în permanenţă orice situaţie, fosta soţie a lui Alan – Judith (Marin Hinkle) –, menajera directă a lui Charlie – Berta (Conchata Ferrell) – şi vecina lui Charlie, Rose (Melanie Lynskey), care vrea să facă parte din viaţa lui şi ar face orice pentru asta.

Urmăriți sezonul 5 al serialului Doi bărbați și jumătate, în premieră la Universal Channel începând de miercuri, 7 ianuarie, de la ora 22:00. În fiecare miercuri, de la ora 22:00, vor fi difuzate câte două episoade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.