Cu o lună înainte de lansarea… pe uscat în cinematografele din toată lumea, așadar, și din România (6 februarie), a filmului SPONGEBOB: AVENTURI PE USCAT 3D, Paramount Pictures, Nickelodeon Movies și Ro Image 2000 declară prima zi de luni a lui 2015 ZIUA POZITIVITĂȚII.

De azi, luni, 5 ianuarie 2015, vom putea sărbători împreună cea mai admirată calitate a eroului îndrăgit de milioane de fani din toată lumea, SpongeBob: pozitivitatea veșnică!

Fanii lui SpongeBob pot vizita se pot distra copios vizitând www.DayofPositivity.com, unde starul își lansează cel mai recent videoclip, își pot face selfie-uri pe care le pot împărtăși cu o lume întreagă și pot primi un mesaj special “pozitiv” de la însuși SpongeBob.

Deja putem fredona împreună noul clip muzical al lui SpongeBob,  “Thank Gosh it’s Monday,” creat special pentru a sărbători Ziua Pozitivității, ca să ne pregătim pentru cel mai important moment al acestei zile vesele: lansarea  piesei The Positivity Song, care va da startul petrecerii azi, la ora 16, ora României!

Fiți cu ochii pe pagina noastră de Facebook!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.