The Majestic – Blu-ray Review

0
1493
Ascultă acest articol


The Majestic – Blu-ray

EDIŢIE : Normală

GEN : Dramă, Romantic

VIDEO :

Codec: MPEG-4 AVC (23.95 Mbps)
Resolution: 1080p
Aspect ratio: 1.78:1 (16×9)
Original aspect ratio: 1.85:1

AUDIO :

DTS-HD Master Audio: Engleză 5.1,

Dolby Digital: Cehă 2M, Engleză 5.1, Franceză 5.1, Germană 5.1, Portugheză – Braziliană 2.0, Rusă 5.1, Spaniolă-Castiliană 5.1, Spaniolă-Latină 2.0.

SUBTITRĂRI : Română, Cehă, Chineză, Coreeană, Croată, Franceză, Polonă, Portugheză-Braziliană, Rusă, Spaniolă-Castiliană, Spaniolă-Latină, Tailandeză, Turcă

NUMĂR DISCURI : 1

CLASIFICARE : A.G.

DATA LANSĂRII : FEBRUARIE 2014

DURATA : 153 min

PREŢ : 79.90RON

SINOPSIS

O nouă dragoste. Un nou oraș natal. Peter Appleton duce o viață minunată. Pentru că e viața altuia. În regia lui Frank Darabont (The Shawshank Redemption, The Green Mile) și cu o distribuție de excepție în frunte cu Jim Carrey, Majestic este în acelasi timp un elogiu adus filmului și povestea unui om care își descoperă adevărata identitate.

Jim Carrey joacă rolul lui Peter, un scenarist de la Hollywood care ajunge din întâmplare în Lawson, California, după ce își pierduse memoria într-un accident de mașină. Aici este confundat de locuitorii orașului cu un erou de război local… o identitate pe care Peter ajunge să și-o asume în timp ce renovează cinematograful din oraș și continuă povestea de dragoste cu iubita (Laurie Holden) pe care o lăsase în urmă. E viața perfectă și poate, minciuna perfectă. Dar adevărul va ieși la iveală.

DESPRE BLU-RAY

Carcasa este de Blu-ray clasic. În interior nu există alte materiale, flyere, reclame, promoții e.t.c.

Odată introdus Blu-ray-ul în player apare sigla producătorului și apoi meniul static cu muzică pe fundal. După apăsarea butonului Play urmează câteva avertismente antipiraterie, înainte de începerea filmului.

Elemente speciale:

  • Scene cazute la montaj
  • Un film intr-un film: Sand Pirates of the Sahara – Versiunea integrală
  • Trailer

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.