Sezonul premiilor culminează la E! cu cel mai așteptat eveniment cinematografic al anului: decernarea Premiilor Academiei Americane de Film. Înainte de a afla cine va pleca acasă cu mult râvnitele statuete Oscar, lăsați-vă cuprinși de entuziasmul acestei seri, pentru că Ryan Seacrest și Giuliana Rancic relatează în direct de pe covorul roşu, în show-ul Live From The Red Carpet: Premiile Oscar 2015, difuzat în direct în noaptea de 22 spre 23 februarie, de la ora 00:30.

Urmăriți discuții din culise cu cei nominalizați, cu prezentatorii și invitații la ceremonie, care sosesc la cea de-a 87-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film, locul unde se nasc legendele. Emisiunea va fi reluată pe parcursul zilei de luni, 23 februarie, la orele 11:00 și 18:00.

Miercuri, 25 februarie, de la ora 22:00, E! va difuza Fashion Police: Premiile Oscar 2015, o ediție dedicată acestei ceremonii, în care Kelly Osbourne, Giuliana Rancic, Kathy Griffin și Brad Goreski vor analiza ținutele alese de vedete pe covorul roșu al Oscarurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.