În perioada 8-10 mai se va instaura alerta de gradul zero în România întrucât un gladiator orc și asasin vine la București. Manu Bennett, cunoscut pentru rolul gladiatorului Crixus din serialul de succes Spartacus, vine la East European Comic Con pentru o întâlnire memorabilă cu fanii.

manu

Actorul de origine neo-zeelandeză are o apetență pentru rolurile negative, fiind cunoscut și pentru rolul lui Azog, liderul orcilor din seria Hobbitul a carui interpretare a fost indelung laudata de Peter Jackson. Mai mult, Manu i-a dat viață și legendarului personaj Slade Willson (Deathstroke) din serialul de succes “Arrow“.

Lista sa de lung metraje include și mult premiatul “Lantana”,  “The Marine”, unde îl are ca partener de ecran pe wrestler-ul John Cena, “The Condemned”, dar și apreciatul film japonez “Tomoko”.

Pe de altă parte, Kevin Sorbo nu mai poate lua eveniment din cauza unor filmari survenite chiar în acea perioadă. Actorul american a ținut să transmită un mesaj video fanilor săi, care este disponibil aici:

Kevin a declarat că și-ar fi dorit foarte mult să își cunoască fanii din România și a promis că va face tot posibilul pentru a veni la ediția din 2016 a East European Comic Con, având în acest sens tot sprijinul organizatorilor.

În zilele următoare se vor anunța și alte nume importante din lumea fascinantă a filmelor și serialelor care se vor alătura lui Manu Bennett și Kristian Nairn (interpretul lui Hodor din “Game of Thrones”).

Creative Monkeyz și Sector 7 sunt primele celebrități din mediul online care vor fi prezente pe scena East European Comic Con.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaților de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video și nu numai. Organizatorii au pregătit celor aproximativ 35.000 de vizitatori așteptați, pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, și o competiție regională de gaming, precum și o întreagă zonă destinată jocurilor video în care se vor putea testa cele mai noi apariții, concursuri de cosplay în care oricine se poate transforma în personajele lor preferate, quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacțiuni cu expozanții și cu cei mai importanți creatori de content din mediul online.

Biletele pot fi achiziționate  din rețelele Eventim și My Ticket la prețul de 64 de lei, iar în ultima săptămână costul va fi de 79 de lei.

East European Comic Con se va desfășura la Romexpo în perioada 8-10 mai și este organizat de Asociația Culturală Kesenai și Kickoff Events.

Revista @FiLM este partener media East European Comic Con.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.