HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România, va lansa în această lună un nou sezon al popularului serial „Restaurări”. Episoadele celui de-al șaselea sezon vor fi difuzate în fiecare joi, începând cu 5 martie, la ora 22:00.

În acest nou sezon, Rick Dale se întoarce la atelierul său din Las Vegas, „Rick’s Restorations” și continuă afacerea de familie în care găsește, restaurează și îmbunătățește tot felul de obiecte interesante, de la Cadillacuri la automate de Coca-Cola. Fiind un povestitor care lucrează cu unelte în loc de creion, Rick își poartă telespectatorii într-o călătorie a obiectelor pe care le restaurează. Astfel, el împărtășește când și de ce au fost inventate obiectele, cine le-a folosit și cum li se modifică valoarea prin reparare sau transformare.

HISTORY - Restaurari (1)Printre obiectele din acest sezon, Rick va recondiționa o bicicletă Evel Knievel Junior Roadmaster din 1976 și un joc de hochei de masă din 1950. Mai mult decât atât, legendarul David Copperfield va apela la atelierul lui Rick pentru restaurarea a două articole din colecția muzeului său de magie. Nicio zi nu este la fel în această lume a obiectelor care mai de care mai deosebite, dar la Rick’s Restorations, vechiul devine iarăși nou.

Mai multe informații despre seriale  sunt disponibile pe site-ul oficial HISTORY.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.