Crime + Investigation (CI) a lansat o serie alcătuită din cele mai apreciate seriale ale canalului de televiziune: „Copii ucigaşi”, „Cine m-a bântuit”, „Gustul vieţii după gratii”, „Supraveghere în Australia” şi „Cei mai răi gangsteri”. Seria, intitulată „Cei mai răi din lume”, a avut premiera pe 2 martie și constă în difuzarea unui episod din fiecare serial menționat, în mai multe zile ale săptămânii, de la ora 22:00.

Astfel, lunea, serialul „Copii ucigași” oferă o profilare în detaliu a copiilor care comit crime, încercând să descopere ce i-a motivat să realizeze astfel de gesturi criminale. Miercurea este dedicată show-ului „Cine m-a bântuit”, care prezintă experiențele paranormale ale unor celebrități care încearcă, ajutate de un medium, să rezolve misterul ce i-a învăluit.

Joia, „Gustul vieții după gratii” vorbește despre abordările moderne prin care legiuitorii din SUA încearcă să îi impiedice pe adolescenții de astăzi să devină deținuții de mâine. Serile de vineri vor fi dedicate serialului „Supravechere în Australia” care a fost realizat cu ajutorul accesului fără precedent la înregistrările camerelor de supraveghere de pe autostrăzile australiene. Aceste înregistrări au surprins șoferi imprudenți, comportamente riscante în preajma trenurilor și multe alte activități infracționale.

Seria se încheie cu serialul „Cei mai răi gangsteri”, care face o profilare a celor mai cruzi și faimoși criminali din istorie, în fiecare sâmbătă, de la 22:00.

Crime + Investigation deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea CI este disponibilă la UPC şi Romtelecom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.