The Vatican Tapes – binele trezeşte răul şi dezlănţuie Anticristul

0
3169
Ascultă acest articol


Primul trailer al filmului horror “The Vatican Tapes” al regizorului Mark Neveldine (“Ghost Rider: Spirit of Vengeance”, “Crank”, “Gamer”) a fost lansat! Îl poţi vedea mai jos.

Din distribuţie fac parte Michael Pena (“End of Watch”, “Fury”), Djimon Hounsou (“Seventh Son”, “Guardians of the Galaxy”), Dougray Scott (“Taken 3”, “Hemlock Grove”), Peter Andersson (“The Girl with the Dragon Tattoo”, “Jack Ryan: Shadow Recruit”) şi Kathleen Robertson (“Murder in the First”, “Bates Motel”).

The Vatican Tapes prezintă o poveste înfricoşătoare, care o bântuie pe Angela Holmes în vârsta de 27 de ani, jucată de Olivia Taylor Dudley. O femeie obişnuită care provoacă numai nenorociri când cineva se aproprie de ea, rănind oamenii sau chiar omărându-i. Preotul din oraş, Părintele Lozano (Pena), o examinează pe Holmes şi crede că este posedată, dar în momentul când Vicar Imani (Hounsou) şi Cardinalul Bruun (Andersson) sunt chemaţi tocmai de la Vatican să exorcizeze demonul îşi dau seamă că este o forţă satanică antică, cu o forţă mult mai mare decât şi-au imaginat.the vatican tapes cast

The Vatican Tapes marchează primul film solo din partea lui Neveldine, care a regizat acum câţiva ani filmele “Crank”, “Gamer” şi “Ghost Rider: Spirit of Vengeance” alături de Brian Taylor. Filmul va avea premiera în cinematografe pe data de 22 mai şi se va lupta la încasări cu remake-ul Poltergeist (regizat de Gil Kenan) şi Tomorrowland (regizat de Brad Bird).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.