Noutățile lunii martie de pe Crime + Investigation

0
1460
Ascultă acest articol


Crime + Investigation (CI) a pregătit două premiere pentru această săptămână: un nou sezon al serialului „Povești șocante din Marea Britanie” și o nouă emisiune: „Unchiul meu e ucigașul de pe Râul Green”.

Sezonul patru al serialului „Povești șocante din Marea Britanie” va debuta pe 27 martie și va fi difuzat în fiecare zi de vineri, de la orele 23:00. Serialul relatează poveștile adevărate ale câtorva dintre cele mai inimaginabile crime familiale. Fiecare episod prezintă desfășurătorul evenimentelor, folosind reconstituiri exacte, poze de familie, probe și acces exclusiv și în premieră la arhivele poliției. Cu ajutorul analizei experiților Laura Richards, analist de comportamente criminale și Emma Kenny, psiholog, „Povești șocante din Marea Britanie” arată cum actele unor indivizi pot avea repercursiuni puternice și de lungă durată în viețile rudelor. Noul sezon debutează cu povestea lui Hollie Gazzard, tânăra de 19 ani care a fost omorâtă de iubitul ei, în fața colegilor de serviciu.

Apoi, pe 29 martie, de la 22:00, Crime + Investigation spune povestea lui Gary Ridgway – omul care a ucis peste 49 de femei, din 1982, până în 1988. Ridgway, cel mai prolific criminal în serie din America, a fost prins abia 20 de ani mai târziu, în 2001. În această perioadă, a dus o viață obișnuită alături de familie și de prieteni, care nu aveau nici cea mai mică idee că soțul, fratele și unchiul lor este căutat de către autorități. Desfăşurat sub îndrumarea lui Kristen Ridgway, nepoata lui Gary Ridgway, documentarul „Unchiul meu e ucigaşul de pe râul Green” prezintă familia lui Ridgway, care a trăit stigmatizată de relația de rudenie cu un criminal în serie. Pentru prima oară după un deceniu, membrii familiei se vor confrunta cu Ridgway, încercând să-și vindece propriile răni și pe cele ale familiilor victimelor.

Crime + Investigation deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea CI este disponibilă la UPC şi Romtelecom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.