Hollywood Multiplex, SĂPTĂMÂNA 23 – 26 martie 2015: 1 invitație de două persoane la filmul Insurgent în perioada 30 – 2 aprilie.

Insurgent_afis

Câștigător: Prunaru Claudia

Răspunsul la întrebare: Da.

Ce trebuie să fac?

Tot ce trebuie să faceți este să completați mai jos la comentarii numele și prenumele din C.I. și o adresă validă de mail și să ne spuneți:

[pull_quote_center]Va rula în România Insurgent în 3D și IMAX?[/pull_quote_center]

Cum aflu dacă am câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, aici, pe mail-ul cu care ați participat (nu este public și nici nu va fi făcut) și pe Facebook.

Cum ridic invitațiile și unde le pot folosi?

Invitațiile se ridică direct de la casa de bilete de la cinematograful Hollywood Multiplex și se folosesc pe loc. Nu se pot face rezervări, iar invitațiile sunt valabile oricand în perioada menționată.

În ce perioadă pot folosi invitațiile și unde sunt valabile?

Este o invitație de două persoane și este disponibilă la filmul din concurs în perioada 30 – 2 aprilie la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall (Vitan Mall)!

Succes! (*Dacă aveți nelămuriri folosiți cu încredere pagina de Contact.)

152 COMENTARII

  1. Divergent Series: Insurgent va avea premiera în România din 20 martie, este adus de InterCom Film și DA, VA RULA LA CINEMATOGRAFELE 3D și IMAX. 🙂

  2. Divergent Series: Insurgent va avea premiera în România din 20 martie, este adus de InterCom Film și DA, VA RULA LA CINEMATOGRAFELE 3D și IMAX. 🙂

  3. Divergent Series: Insurgent va avea premiera în România din 20 martie, este adus de InterCom Film și DA, VA RULA LA CINEMATOGRAFELE 3D și IMAX

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.