Ascultă acest articol


Titlul unuia dintre cele mai aşteptate seriale dramatice ale anului, “Fear The Walking Dead” a fost anunţat înainte de premiera exclusivă din acest an, pe televiziunile AMC din întreaga lume.  

Aşa cum s-a anunţat anterior, AMC Global a obţinut drepturile de televizare ale serialului şi plănuieşte să difuzeze fiecare episod la 24 de ore de la premiera din SUA. AMC Global, brandul internaţional al televiziunii AMC, a fost lansat la sfârşitul lui 2014 şi este disponibil în peste 115 ţări şi teritorii. AMC SUA a obţinut drepturile de difuzare pentru 2 sezoane ale serialului.

Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero şi David Alpert din “The Walking Dead” sunt producătorii executivi ai noului serial, care, la fel ca şi originalul, este produs de Studiourile AMC. Dave Erickson (“Marco Polo”, “Sons of Anarchy”), este co-creatorul şi a scris scenariul episodului pilot împreună cu Kirkman şi este de asemenea, producător executiv şi showrunner. Din distribuţia serialului vor face parte Cliff Curtis (“Missing”, “Gang Related”), Kim Dickens (Gone Girl, “Sons of Anarchy”), Frank Dillane (Harry Potter and the Half-Blood Prince) şi Alycia Debnam Carey (Into the Storm).

Acţiunea din noul serial se va petrece în Los Angeles şi se va concentra pe personaje şi poveşti noi. Primul sezon va avea şase episoade de câte o oră şi va avea premiera la AMC anul acesta. Al doilea sezon al serialului se va difuza în 2016.

“Suntem încântaţi să aducem telespectatorilor din întreaga lume ‘Fear The Walking Dead’ la doar 24 de ore de la premiera din SUA, astfel fanii pot experimenta împreună emoţia unuia dintre cele mai aşteptate seriale dramatice, exclusiv pe AMC Global”, a declarat Bruce Tuchman, Preşedintele AMC şi Sundance Channel Global. „AMC a creat unele dintre cele mai captivante programe în televiziunea din ultimii ani, iar acest show va completa perfect filmele populare şi serialele originale exclusive prezentate de televiziune.”

AMC Networks a schimbat imaginea postului TV MGM în AMC la sfârşitul lui 2014. Rebranding-ul a marcat prima distribuţie în afara Americii de Nord pentru AMC, unul din cele mai populare şi premiate mărci din televiziune. De atunci, AMC a lansat sute de feed-uri cu versiuni locale pe cablu sau platforme de satelit în Europa, America Latină, Asia, Africa şi Orientul Mijlociu. De asemenea, AMC VOD, HD şi TV Everywhere acompaniază aceste canale.

În plus, pe lângă programele originale de la propriile studiouri AMC Networks, AMC Global prezintă filme populare, premiate din cele mai mari filmoteci din lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.