În luna aprilie când vom avea mai mult timp liber, AMC Networks vine cu propuneri extrem de atractive pe micul ecran.

De luni pana vineri, TV Paprika aduce o ofertă de nerefuzat pentru gurmanzi şi nu numai, cu serialul în premieră, Găteşti şi slăbeşti, iar Mary Berry în emisiunea Reţetele lui Mary Berry ne va dezvălui cum putem să gătim simplu şi gustos.

La AMC, rock’n rollul şi sportul se întâlnesc în serialul nou şi exclusiv Jocuri şi ambiţii, ce va fi difuzat în fiecare luni de la ora 21:15. AMC a dedicat serile de sâmbată şi duminică celor mai bune şi de referinţă filme western.

În toată luna aprilie, de la ora 21:30, la Film Café vor fi filme premiate, cu distribuţii de excepţie, filme despre viaţă, dragoste, familii ideale, conştiinţe încărcate, secrete întunecate sau despărţiri dramatice.Chloe”, un thriller în care lipsa de comunicare creează tensiuni în cuplu, „Marioneta” este un film excepţional regizat de Roman Polanski, iar „Puterea dragostei” este o dramă romantică.

Copiii vor fi privilegiaţi în luna aprilie, deoarece Megamax şi Minimax vin cu filme şi seriale noi, în premieră dar şi cu episoade noi ale desenelor favorite grupate în: Seriale favorite în weekend, Maraton sau Bloc Tematic.

Toată familia poate viziona emisiuni de calitate, filme extraordinare şi documentare de excepţie la AMC Networks.

Film Café:

Marioneta – PREMIERA în 6 aprilie, de la 21:30
Un scriitor britanic de succes este angajat pentru a finaliza memoriile unui fost premier britanic și descoperă secrete întunecate care îi pun viața în pericol. „Marioneta” este un thriller exceptional regizat de Roman Polanski, în care joaca Ewan McGregor, Pierce Brosnan și Olivia Williams.

Chloe – PREMIERA în 13 aprilie, de la 21:30
Cu: Julianne Moore, Amanda Seyfried și Liam Neeson.

Puterea dragostei – PREMIERA în 27 aprilie, de la 21:30
Rolul i-a adus lui Helle Berry Premiul Oscar pentru „Cea mai buna actriță”, fiind prima femeie afro-americană care a reușit acest lucru.

TV Paprika:

Gătești și Slăbești – Din 1 aprilie, de la ora 21:00

Uitați de regimurile monotone de slăbit – Gizzi, Harry, Sal și Sophie nu-și refuză niciun aliment. Urmăriți emisiunea care îi învață pe telespectatori cum să-și prepare bunătățile preferate fără ca apoi să se teamă de cântar. Iată cum împaci și capra și… varza.

AMC:

Jocuri și Ambiții – În fiecare luni de la 21:15

Jocuri si ambitii ofera telespectatorilor o vedere în culisele sezonului inaugural al echipei LA KISS Arena Football. Membrii formației rock KISS, Paul Stanley și Gene Simmons încearcă să-și aplice ideile în domeniul fotbalului. Cei doi își unesc eforturile cu jucătorii devotați ca să transforme fotbalul din arenă în stil rock and roll, făcând din prima echipă din liga profesionistă din LA o franciză de succes. Rock n’ rollul și sportul se întâlnesc în timp ce doi dintre cei mai mari showmani din industria divertismentului încalcă din nou toate regulile.

MINIMAX:

Zoom, Delfinul Alb – Din 8 aprilie de la 17:25

Doi copii, Yann de 15 ani și Marina de 7 ani, se mută cu unchiul lor Patrick, un oceanograf reputat. Împreună ei vor trăi aventuri captivante pe o insulă paradisiacă. Serialul se concentrează pe prietenia deosebită care se naște după întâlnirea dintre Yann și delfinul alb misterios numit Zoom.

MEGAMAX:

Super 4 – Din 14 aprilie la 17:30, zilnic

Super 4 relatează aventurile a 4 eroi curajoși auto-declarați: prințul Alexandre, cavalerul curajos care vrea să descopere lumea și să remedieze nedreptatea, Gene, geniul fascinat de știință și descoperiri, Ruby, fata-pirat care vrea să depășească orice obstacol ca să arate că și o fată poate să fie șeful, Luminița – zâna care trebuie să învețe cum să-și folosească puterea și magia pe care o poate declanșa cu ea. Regele Kenric și o echipă de eroi care protejează orașul Technopolis împotriva răului. Oare vor fi destul de „super” ca să reușească?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.