“Umbre”, cea mai amplă producție HBO Europe realizată în Romania, va avea un panel special dedicat în cadrul East European Comic Con. Astfel, actorii Șerban Pavlu, Maria Obretin, Andreea Vasile, Ștefan Velniciuc, Sergiu Costache și Gabi Huian vor fi prezenți pe scena de la Romexpo, sâmbătă, 9 mai, de la ora 16:00, și vor răspunde întrebărilor publicului, dezvăluind amănunte inedite de pe platourile de filmare.

“Umbre” este o dramă cu influențe de comedie neagră și spune povestea lui Relu, un taximetrist care face bani ca recuperator pentru un mafiot local. După ce omoară accidental un om, Relu vrea să iasă din lumea interlopă, dar nu mai are cale de întoarcere. Serialul “Umbre” are 8 episoade și este al treilea serial pe care HBO Europe îl produce în întregime în țara noastra. Producția poate fi urmărită în întregime pe HBO GO.

East European Comic Con se va desfășura la Romexpo, în perioada 8-10 mai și reunește anul acesta 6 actori de calibru  de la Hollywood: Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Robert Knepper (T-bag din Prison Break), John Noble (Walter Bishop din Fringe, Denethor din Stăpânul Inelelor), Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones), Osric Chau (Kevin Tran din Supernatural) si Dan Starkey (Strax din Dr. Who).  De asemenea, Michael Stevens, creatorul celebrului canal Vsauce, va veni și el la noi în țară special pentru un panel cu publicul.

Nu vor lipsi nici cele mai tari celebrități online din România – Creative Monkeyz, Sector 7, 10lucruri, Zmenta, Romercial, Rezumatul Zilei, Dani pe net, BROmania și Bobospider-, dar și artiști grafici de seamă ca Skies of Fire, Bobmeatbag, Marco Santucci, Sycra, Victor Drujiniu, Puiu Manu si Alexandru Ciubotariu (Pisica Patrata).

Oaspete de onoare va fi Tronul de Fier din cel mai popular serial al momentului, Game of Thrones, adus direct de pe platourile de filmare de către HBO România.

Evenimentul va găzdui și două competiții importante:  finala est-europeană ESL SEE, dedicată gaming-ului,  precum și Cosplay World Masters de unde se vor califica reprezentanți a 4 țări,  în marea finala de la Lisabona. În plus, publicul se va putea relaxa in zona de gaming amenajata, un concurs de cosplay separat de competiția enunțată mai sus, un concurs de quiz, boardgames și multe alte surprize.

Abonamentele pot fi achiziționate din rețelele Eventim și My Ticket la pretul de 69 de lei. În ultima săptămână costul va fi de 79 de lei.

East European Comic Con  este organizat de Asociația Culturală Kesenai și Kickoff Events.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.