După includerea în selecția festivalului de la Tiburon, patru premii adjudecate la Los Angeles Cinema Festival of Hollywood, printre care si cele pentru “cel mai bun film narativ” si “cel mai bun regizor”, la care se adauga distincția “Rising Star Award” obținută la Vancouver, CEL ALES, filmul regizat de Cristian Comeaga, continua sa culeaga lauri la festivalurile internationale de film.

CEL ALES a fost nominalizat la ediția 2015 a Festivalului International de Film de la Madrid, care se va desfășura între 2-11 iulie. “Cel mai bun film străin” (filme turnate în altă limbă decât engleza), “cel mai bun regizor al unui film străin” – Cristian Comeagă și “cel mai bun montaj” – Mihai Codleanu sunt categoriile dedicate filmelor de lung metraj la care concureaza CEL ALES.

Festivalul International de Film de la Madrid – din al cărui board fac parte executivi ai unor companii cum sunt Warner Brothers, ITV Global Entertainment sau Thames Television – este una din cele mai importante platforme pentru distribuția internațională a filmelor independente și este inclus într-un prestigios circuit, care mai cuprinde alte trei festivaluri ce se desfășoară la Londra, Tenerife și Saint Tropez.

“CEL ALES”, produs de Domino Film și distribuit în România de IntercomFilm, poate fi vizionat in cinematografele din toata tara. Spectatorii care vor viziona filmul CEL ALES și vor păstra biletul de intrare se vor putea înscrie la tragerea la sorți ce va desemna spectatorul sau spectatoarea care va primi un rol în urmatorul film de Cristian Comeagă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.