Trilogia “Mad Max” este disponibilă acum pe DVD și Blu-ray!

MAD MAX

Într-o lume răvășită, dintr-un viitor nu prea îndepărtat, o bandă de motocicliști face legea pe șosele. Oamenii nevinovați sunt o pradă sigură pentru acești nelegiuiți dezlănțuiți care par de neoprit. Forțele poliției încearcă să limiteze pierderile, dar se văd depășite de situație. Cu toate acestea, bandiții l-au subestimat pe unul dintre polițiști: pe Max Rockatansky (Mel Gibson). După ce soția și fiica acestuia sunt ucise de bandă condusă de sinistrul Toecutter, pentru Max nu va mai exista decât un singur motiv să rămână în viață: RĂZBUNAREA!

MAD MAX: Războinicul șoselelor

În istoria filmului de acțiune, puține realizãri ale genului se pot compara cu Mad Max Rãzboinicul Șoselelor – o adevărată epoee a supraviețuirii la viteză maximă. O poveste în care o lume post-apocaliptică, răvășită de războiul nuclear, a viitorului întâlnește temelele mitologice ale trecutului. Pe scurt, unul dintre cele mai tulburatoare filme de acțiune făcute vreodată. Max este rătăcitorul singuratic care cutreierã deșertul Australiei în căutare de combustibil. Aliat cu o mică comunitate de oameni din deșert care supraviețuiau de pe urma unei pompe de petrol, eroul nostru trebuie să lupte împotriva unei bande de motocicliști condusă de sângerosul Lord Hummungus. Cruzimea acestora este de neimaginat; oricine va cădea în mâinile lor va avea parte de un sfârșit groaznic. Însă atunci când bătălia va începe, curajul și îndemânarea vor fi singurele lui arme.

[pull_quote_center]Rezultatul este „un film captivant” (Sheila Benson, Los Angeles Times).[/pull_quote_center]

MAD MAX: Sub cupola tunetului

[pull_quote_center]Doi oameni intră. Unul singur iese.[/pull_quote_center]

Aceasta este legea luptelor în Cupola Tunetului din orașul Bartertown. Însă Aunty Entity – conducătoarea orașului – va mai adăuga încă una. Nu-l înfuriați pe Max. Mel Gibson (Armã Mortalã, Maverick) îl interpretează pentru a treia oarã pe celebrul erou singuratic în Mad Max: Sub Cupola Tunetului. Aventurile sale continuă în acea lume post-apocaliptică a viitorului unde devine salvatorul unui trib de copii care trăiau într-o oază din deșert. Tina Turner o interpretează pe Aunty Entity – o conducătoare obsedată de putere care este determinată să îl facă pe Max să devină mercenarul ei personal și astfel să își întărească și mai mult dominația asupra orașului Bartertown. Regizorii George Miller și George Ogilvie ne oferă un film plin acțiune și suspans unde celebra scenă a înfruntării dintre Max și temutul Blaster din Cupola Tunetului a rămas una dintre cele mai memorabile. Intrați în atmosfera explozivă a filmului și veți fi de acord cu celebra melodie – temă a filmului „We Don’t Need Another Hero” (Nu avem nevoie de alt erou)!

Regie: George Miller

Distributie: Mel Gibson, Joanne Samuel, Hugh Keays-Byrne

Gen: Acțiune, Aventură, Thriller

Format: DVD, Blu-ray

Distribuitor: ProVideo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.