Actorul greco-australian Costas Mandylor, cunoscut pentru rolurile principale din seria Saw, “Legământul” sau “Triumful Spiritului”, a părăsit luni România, după un periplu de cinci zile, iar la plecare a anunţat că a ales Bucureştiul ca loc pentru căsătoria cu logodnica sa, Victoria.

Invitat special la gala Superkombat World Grand Prix de la Constanţa, eveniment transmis în direct în 93 de ţări, starul de la Hollywood a avut la dispoziţie o limuzină Jaguar de la Ţiriac Auto şi a beneficiat de primire specială la hotelurile Premier Spa din Bucureşti şi Del Mar din Mamaia.

“Toţi cei de aici s-au comportat extraordinar cu mine, au fost câteva zile excelente”,

a afirmat actorul care a împărţit scena cu Angelina Jolie (n.r. în “Beowulf”), Jack Nicholson (“Legământul”), Denzel Washington (“Virtuozitate”) sau Gerard Butler (“Meciul vieţii lor”).

Acesta a mărturisit că în toamnă intenţionează să îşi facă nunta chiar în România.

“Eduard Irimia a venit cu ideea şi sunt încântat, Victoria e cea mai fericită fiindcă vom face o petrecere şi în Grecia, aşa că va purta două rochii de mireasă. Chiar am vizitat o locaţie în cadrul Militari Residence, însă nu ne-am hotărât. E a doua oară când vin la Bucureşti, dar mă simt ca acasă. Am întâlnit oameni sinceri şi foarte talentaţi. Vom decide totul în funcţie de proiectul pe care îl am acum în desfăşurare”,

a mai afirmat Mandylor, care a dezvăluit că în momentul în care va stabili toate detaliile, îşi va invita şi prietenii de peste Ocean, printre care şi Gerard Butler.

Printre oaspeţi se vor număra Andrei Stoica şi Cătălin Moroşanu, doi dintre luptătorii favoriţi ai actorului.

“Sunt mare fan Superkombat, Andrei e foarte tehnic, în timp ce în cazul lui Moroşanu, ca să-l dobori, ai nevoie de două mitraliere. Am fost impresionat de ceea ce am văzut live la Constanţa. Sper să pot ajunge şi în toamnă, la gala din Italia”,

a mai declarat actorul în vârstă de 49 de ani.

Costas Mandylor a vizitat şi un centru de plasament din Constanţa, acolo unde împreună cu o parte dintre luptătorii Superkombat a împărţit cadouri pentru 55 de micuţi. De asemenea, acesta a avut o sesiune de autografe la un mall de la malul mării. Pe tot parcursul şederii sale în ţară, a preferat meniul mediteranean, declarându-se încântat de bucătăria de la Octopus Bucureşti şi New Pizzico Constanţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.