El Mayimbe of Heroic Hollywood au fost informaţi potrivit unor surse că “Marvel ” a oferit rolul pricipal feminin în filmul “Doctor Strange” actriţei Rachel McAdams, dar momentan sunt doar zvonuri.

Rachel-McAdams-in-Doctor-Strange

Rachel McAdams (36 de ani), joacă în prezent în sezonul al doilea din “True Detective”, seria produsă de HBO. Este cunoscută pentru rolurile din : “The Notebook“, “Sherlock Holmes“, “The Time Traveler’s Wife” şi “Wedding Crashers”.

Actriţa ar putea juca alături de Benedict Cumberbatch, Tilda Swinton şi Chiwetel Ejiofor.

Cine este faimosul personaj Doctor Strange ?

808779l-640x400-b-dc1c4a05După ce cariera lui este compromisă, un chirurg strălucit dar arogant primeşte o nouă şansă în viaţă atunci când un vrăjitor îl ia sub aripa sa şi îl pregăteşte pentru a apăra lumea de rele. Stephen Strange este un medic excepţional dar şi mereu cu ochii pe mai mulţi bani. Însă, în momentul în care, după un accident este rănit la o mână, viitorul lui profesional este compromis. Prea mândru pentru a accepta o carieră universitară, Strange se hotărăşte să găsească un remediu pentru a-şi recupera cariera şi viaţa. Însă această spirală descendentă îi consumă ultimii bani, făcându-l să rămână fără adăpost şi să accepte să facă operaţii ilegale pentru câţiva bani.

Totuşi, în acest timp, Strange află despre un misterios vrăjitor, cunoscut drept Cel din Vechime, care ar putea să îl vindece. Convins, Strange călătoreşte în munţii Himalaya pentru a-l întâlni. Şi totuşi, soarta are alte planuri pentru chirurg, care în cele din urmă nu se va întoarce la vechea li carieră medicală. Ceea ce i se pregăteşte este o lume cu totul diferită, în care, ca vrăjitor, va apăra lumea de forţele răului: nu e numai izbăvirea lui, ci însuşi destinul în calitate de nou Vrăjitor.

“Doctor Strange” intră în cinematografele noastre pe 4 noiembrie 2016

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.