Magic Mike XXL – Recenzie

Din 17 iulie în cinematografe.

2
3633
Ascultă acest articol


Mike şi colegii lui cunosc noi personaje, redescoperă vechi prietenii şi învaţă mişcări surprinzătoare, care le-ar putea schimba radical viitorul.

Regizor : Gregory Jacobs

Scenariu : Reid Carolin

Gen: ComedieDramă, Muzical

Lansare : 17 iulie 2015

Durata : 115 min

Studio : Warner Bros.

Distribuitor : Freeman Entertainment

Clasificare :  I.M.

Actori :

Channing Tatum     …     Mike
Joe Manganiello     …     Big Dick Richie
Matt Bomer     …     Ken
Amber Heard Depp     …     Zoe
Jada Pinkett Smith     …     Rome

Sinopsis„Magic Mike XXL” reia povestea lui Mike, la trei ani după ce a renunţat la promiţătoarea sa carieră de stripper. După îndelungi insistenţe, acesta acceptă să se întoarcă în trupa de dansatori exotici „Regii din Tampa”, aflată acum în pragul eşecului. Pentru ultimul lor spectacol vor pregăti un show senzaţional, în care legendarul Magic Mike va străluci din nou în lumina reflectoarelor.

În drumul către grandioasa reprezentaţie, Mike şi colegii lui cunosc noi personaje, redescoperă vechi prietenii şi învaţă mişcări surprinzătoare, care le-ar putea schimba radical viitorul.

Recenzie:

MMXXL-03063rBăieţii care au cucerit publicul din întreaga lume în filmul de succes “Magic Mike “au revenit. De data asta, sunt şi mai tari şi pornesc la drum. Au o poveste nouă, o perspectivă asupra viitorului şi cele mai noi şi fierbinţi mişcări de dans care au fost vreodată văzute pe ecran.

La trei ani după ce Mike a renunţat la lumea showbiz-ului pentru o viaţă mai liniştită, îşi dă seama că nu a făcut alegerea cea mai bună. Afacerea pe care o are nu este chiar de succes, iar fata care a crezut că e aleasa… nu prea e. Channing Tatum, care reia rolul personajului principal, este şi producător al filmului a cărei poveste este inspirată din experienţele lui Tatum din primii săi ani ca dansator. Pentru Mike, niciodată nu s-a rezumat totul la bani. Sau la femei, sau la petrecerile la care mergea, sau la faimă. Era pasiunea şi trupa pe care a lăsat-o în urmă. Erau cei mai buni prieteni. A venit vremea să meargă şi să se distreze făcând ce ştie mai bine. Aşa că, atunci când foştii “Regi din Tampa” îl caută în drumul spre convenţia stripperilor din Myrtle Beach, el nu se poate opune. Intră în joc.

Din păcate, din film lipseşte actorul Matthew McConaughey (Dallas) şi Alex Pettyfer, protejatul lui Mike. Dar asta nu înseamnă că distribuţia a avut de suferit, din contră noi personaje apar cu provocări neaşteptate şi duc povestea la un alt nivel.

Amber Heard este misterioasa Zoe, un fotograf care-i atrage atenţia lui Mike.

MMXXL-04264Andie McDowell este Nancy, dezinhibata frumuseţe sudică, care s-ar putea să aibă o legătură cu Big Dick Richie (Joe Manganiello).

MMXXL-05073rElizabeth Banks este Paris, cea care trebuie convinsă să le dea un loc la convenţie.

MMXXL-03207rJada Pinkett Smith este Rome, o femeie din trecutul lui Mike.

MMXXL-02460rSteven Soderberg, cel care a fost regizorului primului film și este producător excutiv la “Magic Mike XXL” a îndeplinit din nou două sarcini, acela de director de imagine şi editor. Gregory Jacobs, care a fost producător al primei pelicule, este regizor al acestui sequel, iar de scenariu s-a ocupat Reid Carolin.

Mesajul general pe care l-a transmis filmul a fost unul pozitiv pentru femei şi anume că ele trebuiesc apreciate indiferent de vârstă, rasă sau greutate.

MMXXL-02316r“Magic Mike XXL” este mult mai bun ca primul, mai amuzant, mai sexy, mulţi tipi sexy şi musculoşi, busturi zegolite, multe momente coregrafice bine realizate și un soundtrack de nota 10 unde pur şi simplu îţi venea să dansezi în cinema.

“Magic Mike XXL” va sosi în cinematografe pe 17 iulie şi este distribuit în România de Freeman Entertainment.

Postere:

MagicMike_ro

Trailere:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.