Chloe Grace Moretz, actriţa care a jucat în “Kick-Ass” şi “If I Stay”, s-a alăturat distribuţiei continuării “Neighbors”, a studio-ului Universal Pictures.

NeighborsNicholas Stoller se întoarce pentru a realiza şi al doilea film, care este bazat pe un scenariu scris de Andrew J. Cohen şi Brendan O’Brien. Seth Rogen, Zac Efron şi Rose Byrne se vor întoarce şi ei în pielea personajelor din prima parte. “Neighbors” a surprins în luna mai a anului 2014, reuşind să strângă suma de 268 milioane de dolari. În România, în weekend-ul de debut s-a clasat pe locul 2 în spatele filmului “Godzilla”, cu 26.855 de spectatori, iar în topul premierelor din 2014 a ocupat poziţia 42 cu un total de 89.430 de spectatori.

NeighborsPrima parte s-a concentrat pe cuplul (Rogen şi Byrne) al căror cartier a fost dat peste cap de un grup de puştani, ce s-a mutat în aproprierea lor.

Printre cele mai recente proiecte în care a luat parte Moretz, se numără: adaptarea cinematografică a romanului pentru adolescenţi “If I Stay”, filmul de acţiune “The Equalizer” alături de Denzel Washington sau comedia “Laggies” împreună cu Keira Knightley.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.