Ascultă acest articol


Pe 7 august, cu ocazia zilei ei de naștere, Charlize Theron îi invită pe toții fanii ei români să petreacă o seară foarte specială împreună, pe Canalul Paramount.

Actriță talentată, model și extrem de implicată în acțiuni caritabile, Charlize Theron a jucat într-o serie de filme produse la Hollywood care au reușit să obțină atât succesul de box-office, cât și aplauzele criticilor. Ea a primit câteva trofee importante pentru interpretare, printre care un Oscar, un Glob de Aur și un Urs de Argint la Berlin.

În filmul The Cider House Rules (difuzat de la ora 18:35), Charlize joacă unul dintre primele roluri care au adus-o în lumina reflectoarelor. Regizat de Lasse Hallström, filmul a câștigat două premii Oscar și a fost descris de criticul Roger Ebert ca fiind “captivant și fermecător. Interpretarea lui Michael Caine este printre cele mai bune ale sale, iar Charlize Theron în rolul fetei este dulce și directă”. Filmul spune povestea unui orfan care este adoptat chiar de propriul orfelinat în care a trăit și este luat în grijă de doctorul de acolo – care îl crește pentru că îl vede ca și pe fiul său”. Pe lângă Charlize, distribuția îi include și pe Michael Caine și Tobey Maguire.

Pentru că Charlize Theron și-a dorit un rol care să-i pună la încercare abilitățile fizice, a acceptat să joace în Aeon Flux (care va fi difuzat la ora 21:00), o dramă SF/de acțiune care are la bază serialul de animație de la MTV. Cu 400 de ani în viitor, după ce populația planetei Pământ a fost decimată de o boală, agentul subteran Aeon Flux este trimis într-o misiune în care trebuie să îl ucidă pe liderul Guvernului.

Apar capcanele și jocul se încinge în filmul Reindeer Games (difuzat de la ora 22:50), în regia celebrului John Frankenheimer, regizor american de film și televiziune. Charlize poate fi admirată în câteva scene senzuale în acest film, alături de Ben Affleck și Gary Sinise.

Filmul polițist The Yards Legea Tăcerii (difuzat de la ora 00:50), în regia lui James Gray, dezvăluie o lume a corupției și a tăcerii cumpărate din atelierele metroului din Queens, unde diferiți contractori repară trenurile pentru Autoritatea de Tranzit a orașului (TA). Companiile rivale își sabotează reciproc munca pentru a câștiga licitații. Iar subminarea duce ușor ușor la crimă.

Mark Wahlberg, Joaquin Phoenix și James Caan, alături de Charlize Theron, fac parte din distribuția acestui film “cu o abordare sensibilă, inteligentă și exigentă a unei povești tradiționale liniare“(Geoff Andrew – Time Out).

Program:

  • The Cider House Rules (18:35)
  • Aeon Flux (21:00)
  • Reindeer Games (22:50)
  • The Yards (00:50)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.