Ascultă acest articol


Cea mai promiţătoare animaţie de anul acesta aduce pe marile ecrane o distribuţie impresionantă, în frunte cu Dragoş Bucur, care interpretează rolul principal şi îi împrumută vocea lui Mune: Gardianul Lunii, din 11 septembrie, pe marile ecrane.

,,Îmi doresc de mult să joc un personaj care să mişte inimi şi munţi, un “erou”. Mune este un astfel de personaj şi aştept cu mare nerăbdare să îl văd pe ecrane cu vocea mea. Sunt convins că filmul va fi iubit deopotrivă de copii și adulți, deoarece este o poveste plină de emoție și suspans!”, a declarat Dragoş Bucur despre interpretarea personajului Mune: Gardianul Lunii.

Un mic spiriduş al nopţii, Mune este ales să devină Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. În ciuda unei staturi deloc impunătoare şi a lipsei sale de experienţă în coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie să ghideze Luna în noapte şi să vegheze asupra Lumii Viselor. Însă atunci când novicele şi inocentul Mune pierde Luna din greşeală, echilibrul planetei este în pericol, iar Soarele cade în mâinile lui Necross, lordul lumii subterane. Întreaga planetă se scufundă în întuneric.

Pentru a salva omenirea, Mune trebuie să facă echipă cu noul Gardian al Soarelui, egoistul Sohone, şi cu Glim, o făptură agilă, dar plăpândă din ceară. Aventura incredibilă care îi aşteaptă îi va transforma în cei mai buni prieteni.

Cu un concept puternic, destinat întregii familii şi un univers animat fermecător, „Mune: Gardianul Lunii” are premiera pe marile ecrane din ţară din 11 septembrie. Distribuit de Freeman Entertainment, filmul va putea fi urmărit atât în 2D, cât şi în 3D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.