Noua generaţie Griswold îşi face iar de cap şi stârneşte hohote de râs.

Regizor : John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein

Scenariu John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein

Gen : Aventură, Comedie

Lansare : 28 august 2015

Durata : 99 min

Studio :   New Line Cinema

Distribuitor : Freeman Entertainment

Clasificare : I.M.

Actori :

Ed Helms … Rusty Griswold

Christina Applegate … Debbie Griswold

Chris Hemsworth … Stone Crandall

Chevy Chase … Clark Griswold

Beverly D’Angelo … Ellen Griswold

Sinopsis: Noua generaţie Griswold îşi face iar de cap şi stârneşte hohote de râs. Producţia New Line Cinema „Vacanţă cu peripeţii” îi aduce împreună pe marile ecrane pe Ed Helms şi Christina Applegate într-o călătorie de familie care se transformă rapid într-o aventură nefastă.

Urmând exemplul tatălui şi sperând să obţină o apropiere a familiei sale, Rusty Griswold (Helms) îşi surprinde soţia (Applegate) şi pe cei doi fii ai săi cu o călătorie de-a lungul ţării către parcul de distracţii Walley World.

Recenzie:

“National Lampoon’s Vacation “ (“O vacanţă de tot râsul”) este o comedie clasică care încă este la fel de populară pentru public cât şi pentru fanii comediei. Scenariştii Jonathan Goldstein şi John Francis Daley au încercat să aducă franciza înapoi la o nouă generaţie pentru al cincilea film (considerat atât un sequel sau chiar un reboot).

VAC-01430“Vacation” este un film minunat, hilar şi distractiv. Este o călătorie nostalgică a trecutului. Filmul este cotat ca un film de familie. Chiar dacă filmul nu are atât de mult succes critic şi comercial, eu cred că tot merită o şansă.

În film este vorba despre Rusty Grisworld care este pilot acum. După ce a auzit că familia lui s-a plictisit să meargă în fiecare an la aceeaşi cabină, el decide să-i ducă la Valley World aşa cum s-a întâmplat şi în filmele anterioare. Acolo, ei o vizitează pe sora lui Rusty, soţul lui Audrey (interpretat de Chris Hemsworth) şi părinţii lui Clark şi Ellen.

VAC-00216Filmul este tot hilar şi brut, de aceea şi motivul pentru care cred că a fost criticat. Dar este super amuzant. Am râs copios pe durata filmului. Glumele filmului sunt Ok şi uneori există şi momente şocante. Finalul în care cele două familii rivale se luptă pentru a ajunge pe rollercoaster este isteric.

Chevy Chase şi Beverly D’Angelo sunt şi ei în film, interpretând acelaşi roluri care i-au făcut consacrați. M-am bucurat să-i vad din nou, chiar dacă ar putea fi ultima dată.

VAC-02615r

Dacă vă place umorul vulgar şi murdar şi iubiţi şi seriile anterioare “Vacation” atunci vă veţi bucura, cu siguranţă, la acest film de comedie.

“Vacation” a intrat în cinematografe pe 28 august şi este distribuit în România de Freeman Entertainment.

Postere:

Vacation_ro

Trailer:

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.