Ascultă acest articol


Vine toamna, începe şcoala!

AMC Networks în prima lună de toamnă, ne prezintă o mulţime de surprize şi vine cu propuneri extrem de atractive pentru întreaga familie.

La AMC, în fiecare luni, de la ora 23:00, vom putea urmări serialul ce a bătut la debut toate recordurile de audienţă, Fear the Walking Dead, iar în serile de marţi de la ora 22:00, colecţia Începe şcoala ne va delecta cu filme bune şi de neratat.

La Tv Paprika toată luna va fi un deliciu gastronomic pentru că ne vom întâlni cu renumiţi bucătari irlandezi, în emisiuni precum Bucătăria de acasă cu Catherine pe data de 21 septembrie sau vom urmări Misiune imposibilă cu Heston, din 20 septembrie.

Filmcafe va face din luna septembrie luna bunei dispoziţii. Serialul Glee, ce va avea premiera pe 5 septembrie sau filmul Al naibii tratament din data de 12 septembrie, sunt doar două dintre comediile recomandate.

Pentru că începe şcoala, Minimax îl invită pe Curiosul George din 27 septembrie să le prezinte multe informaţii utile celor mici, iar Megamax, în noul serial Invizimalii ce va avea premiera pe 12 septembrie, ne propune să ne alăturăm echipei ce caută fiinţele invizibile.

Septembrie este luna care reuneşte toată familia şi o invită să urmărească filmele şi emisiunile de la AMC Networks.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.