La avanpremiera „Mune: Gardianul Lunii” vedetele au redescoperit magia jocului

0
2529
Ascultă acest articol


Vedetele s-au distrat alături de cei mici la evenimentul de lansare al animaţiei „Mune: Gardianul Lunii”, care a avut loc sâmbăta aceasta la Grand Cinema&More, din cadrul Băneasa Shopping City.

De la celebrităţile care şi-au împrumutat vocile personajelor principale, în frunte cu: Delia Matache, Vladimir Drăghia şi Dorian Popa, la vedetele sosite pentru a saluta premiera spectaculoasei animaţii, printre care se numără şi: Ioana Ginghină, Alexandru Papadopol, Roxana Ciuhulescu, Carmen Negoiţă, Adina Galupa şi Şerban Copoţ, cu toţii au urmărit cu sufletul la gura prima proiecţie a mult-aşteptatului ,,Mune: Gardianul Lunii”.

Jocurile interactive susţinute de trupa MiniArt Show au garantat buna dispoziţie şi au fost un bun prilej de cunoaştere a celor mai mici fani pentru Delia Matache, Vladimir Draghia şi Dorian Popa, care au făcut poze şi au acordat autografe minute în şir.

Într-un univers în care ziua şi noaptea se află sub atenta grijă a unor gardieni legendari, Mune, un mic spiriduş al nopţii, este ales să devină Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. În ciuda unei staturi deloc impunătoare şi a lipsei sale de experienţă în coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie să ghideze Luna în noapte şi să vegheze asupra Lumii Viselor. Însă când novicele şi inocentul Mune pierde Luna din greşeală, echilibrul planetei este în pericol, iar Soarele cade în mâinile lui Necross, lordul lumii subterane. Întreaga planetă se scufundă în întuneric.

Pentru a salva omenirea, Mune trebuie să facă echipă cu noul Gardian al Soarelui, egoistul Sohone şi cu Glim, o făptură agilă, dar plăpândă din ceară. Aventura incredibilă care îi aşteaptă îi va transforma în cei mai buni prieteni.

Distribuită de Freeman Entertainment, animaţia „Mune: Gardianul Lunii” ajunge din 11 septembrie, la cinema, cu un Univers unic care abordează teme generale ca prietenia, călătoria sau iubirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.