Finalul primului sezon al “Fear the Walking Dead” va debuta pe AMC în data de 5 octombrie de la ora 4:00 şi 23:00. Punctul culminant al celei mai aşteptate drame a verii îi poartă pe telespectatori chiar la începuturile apocalipsei zombilor.

Serialul pereche al uriaşului succes “The Walking Dead”, “Fear the Walking Dead” unde acţiunea se petrece în vasta întinere urbană din Los Angeles, teroarea inimaginabilă a morţilor vii urmăreşte dezintegrarea rapidă a civilizaţiei. Pe măsură ce autorităţile încearcă să menţină ordinea, iar oraşul este sub controlul armatei cu zone protejate, în carantină şi cabinete medicale improvizate, chiar şi aceste măsuri de control au început să se prăbuşească. Urmărind evenimentele şocante din penultimul episod al serialului, finalul îi găseşte pe Madison (Kim Dickens), Travis (Cliff Curtis) şi Daniel (Ruben Blades) luptându-se pentru a-şi reuni familiile în speranţa găsirii unui loc în care să fie în siguranţă.

“Fear the Walking Dead” a înregistrat raitinguri ce au doborât recordul mondial după lansarea din SUA de pe AMC. Primul episod de pe 24 august a adus în faţa micilor ecrane 10.1 milioane de telespectatori în direct / în aceeaşi zi, devenind astfel serialul nr.1 din istoria televiziunii prin cablu în SUA privind numărul total de telespectatori şi de pe toate platformele demografice. În alte părţi ale lumii, premiera “Fear the Walking Dead” a obţinut performanţe similare.

Serialul a fost lăudat de criticii din lumea întreagă. The New York Daily News a concluzionat că drama “funcţionează minunat”. Omelette din Brazilia a citat că “proiectul îşi dovedeşte propria valoare peste adaptarea operei de artă a lui Robert Kirkman”. The Straits Times din Singapore a spus că “creatorii Fear au crescut uşor tensiunea, jucându-se cu aşteptările telespectatorilor”. Digital Spy din Marea Britanie a numit serialul “o experienţă antrenantă”, în timp ce The Daily Telegraph a citat că serialul are parte de “tensiune aleasă de către experţi şi drame umane uşor de observat”. AMC a anunţat recent comanda pentru al doilea sezon de 15 episoade din “Fear the Walking Dead” ce se va lansa în 2016.

“Fear the Walking Dead” este produs de studiourile AMC şi îi are ca producători executivi pe Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert şi showrunner, David Erickson.

Din distribuţie fac parte Kim Dickens în rolul lui Madison, Cliff Curtis în rolul lui Travis, Frank Dillane în rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey în rolul Aliciei, Elisabeth Rodriguez în rolul Lizei, Ruben Blades în rolul lui Daniel, Mercedes Mason în rolul Ofeliei şi Lorenzo James Henrie în rolul lui Chris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.