A Tuscan Wedding – Recenzie

1
1990
Ascultă acest articol


Tânăra și frumoasa olandeză Sanne (Sophie van Oers) trăiește în Italia, unde – împreună cu părinții ei – administrează Villa Matrimonio, un magnific conac din inima Toscanei, locul ideal pentru nunți de vis.

Regizor : Johan Nijenhuis

Scenariu : Maarten Lebens, Anne-Louise Verboon

Gen : Comedie, Romantic

Lansare : 23 octombrie 2015

Durata : 104 min

Studio : A-Film Benelux MSD

Distribuitor : Taylor Projects

Clasificare : A.P.

Actori :

Sophie van Oers     …     Sanne
Simone Kleinsma     …     Marla
Ernst Daniël Smid     …     Tom
Lieke van Lexmond     …     Lisa

Sinopsis: Acţiunea filmului este plasată în Toscana. Tânăra și frumoasa olandeză Sanne (Sophie van Oers) trăiește în Italia, unde – împreună cu părinții ei – administrează Villa Matrimonio, un magnific conac din inima Toscanei, locul ideal pentru nunți de vis. Sanne organizează nunțile altora, deși căsătoria ei a eșuat. Când Sanne îl întâlnește pe Jeroen (Jan Kooijman), un avocat specializat în divorțuri, dar care nu crede în dragoste, nu putem decât să ne întrebăm dacă vor primi încă o șansă în viață, sau vor continua doar să asiste la căsătoriile altora.

Recenzie:

Căsătoria este şi va rămâne un eveniment foarte special şi orice mireasă îşi doreşte să strălucească în această zi memorabilă şi de neuitat.

nunta-in-toscana-foto-02În acest film “A Tuscan Wedding” mergem cu toţii în Italia împreună cu Sanne, tatăl ei şi mama ei vitregă. Ei deţin o companie de wedding planner, deşi într-un mod special: totul se întâmplă acolo , pe proprietatea lor. Şi pe bună dreptate, pentru că locația arată uimitor şi mult mai romantic. Sophie van Oers este elementul central captivant al acestei noi comedii romantice.

Ea o joacă pe Sanne în varsta de 30 de ani, care organizează nunţile altora, chiar dacă căsătoria ei a eşuat. La nunta Lisei cu Bob, Sanne îl întălneşte pe cinicul avocat Jeroen specializat în divorțuri, dar care nu crede în dragoste. Întrebarea este dacă ei vor rămâne împreună și cum vor face astta. Asta rămâne să vă las pe voi să vedeţi.

Restul filmului este un decor de poveşti, aprofundarea dintre personaje şi desigur, petrecerea burlacilor, care sunt considerate în totalitate de către bărbaţi şi femei diferit.

C1269F410F8B104E52086510893B5460E894“A Tuscan Wedding” este, desigur, o comedie romantică şi este continuarea filmului “Fall In Ibiza”, unde Bob şi Lisa se cunosc reciproc. Totuşi, în acest film există o mulţime de jocuri şi multe aventuri: unele previzibile şi fără vlagă, unele destul de originale şi cu siguranţă distractive.

nunta_in_toscana_foto_09“A Tuscan Weding” totuşi, este mai mult decât o comedie romantică, deoarece se pare că este ca un video de promovare pentru Italia, cu Toscana în special. Magnificul conac este intercalat cu imagini atmosferice din frumoasa țară, însoţite de sunete romantice de muzică clasică. Şi, desigur, o doză sănătoasa de umor.

Este un film fun, muzica este extraordinară şi întreaga atmosferă emană dragoste. Il recomand!

A Tuscan Wedding / “Nuntă în Toscana” va intra în cinematografe din 23 octombrie si este distribuit în România de Taylor Projects.

Postere:

nunta-in-Toscana

Trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.