A Mighty Heart – În această seară pe Paramount Channel

0
1300
Ascultă acest articol


Angelina Jolie si rolurile salePe 6 noiembrie, de la ora 22:40, pe canalul Paramount, telespectatorii au ocazia s-o vadă pe Angelina Jolie într-unul dintre cele mai importante roluri din cariera sa, în filmul Speranța moare ultima/ A Mighty Heart.

Regizat de Michael Winterbottom (24 Hour Party People, The Road to Guantanamo), filmul spune povestea adevărată a lui Mariane Pearl, soția jurnalistului Daniel Pearl (The Wall Street Journal), care pornește în căutarea soțului ei capturat de teroriști. Interpretarea lui Jolie s-a bucurat de aprecieri pozitive din partea publicului și a criticii, publicația Newsweek notând: un film fără melodramă sau aere de super vedete, care i-a permis actriței Angelina Jolie să construiască un personaj puternic și delicat în același timp, de o intensitate răvășitoare.

În filmul Speranța moare ultima/ A Mighty Heart, interpretarea actriței este convingătoare și emoționează.

“Sunt anumite filme care te schimbă ca și om, anumite proiecte în care pur și simplu simți că trebuie să te implici… iar A Mighty Heart este unul dintre aceste proiecte”,

a declarat actrița într-un interviu. Întrebată cum a ajuns la acest proiect, Jolie a declarat:

“O cunoșteam puțin pe Mariane pentru că am încercat să organizăm întâlniri de joacă pentru copiii noștri. Brad se întâlnise de câteva ori cu ea și după ce au vorbit să realizeze acest film, Mariane m-a propus pe mine în distribuție, ceea ce m-a bucurat enorm. Am avut emoții mari cu acest rol, opinia lui Mariane și a părinților era foarte importantă”.

Angelina Jolie este una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood, având o filmografie impresionantă. Fie că este un supermodel dependent de heroină, o sociopată internată într-un ospiciu, sau regina Olympia, mama lui Alexandru cel Mare, Jolie se dedică în totalitate rolurilor sale. A câștigat un Oscar pentru interpretarea din Tinerețe furată/ Girl, Interrupted și are în palmares alte 46 de trofee. Filmografia sa include titluri precum Turistul/ The Tourist, în care joacă alături de Johnny Depp, Salt, care a fost scris inițial pentru Tom Cruise, Schimbul/ Changeling, regizat de Clint Eastwood și Maleficent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.